Μια σχολική φόρμα στην οποία καλείτο να αναφέρει όσα ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να αλλάξουν στη λειτουργία του σχολείου για να γίνει καλύτερο, έλαβε στα χέρια του ένας πατέρας στον Βόλο, όμως αυτό που του προκάλεσε τον εκνευρισμό δεν είχε σχέση με τη λειτουργία του σχολείου.

Στη φόρμα πάνω αντί να αναγράφονται οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας», αναγράφονταν τα «ά γονέας» και «β΄γονέας», στο πλαίσιο μιας νέας ευρωπαϊκής κατεύθυνσης που ξεκίνησε το 2019 στη Γαλλία, με τα Υπουργεία Παιδείας να δίνουν κατεύθυνση κατάργησης αυτών των δύο λέξεων.

Ο εν λόγω πατέρας έγινε έξαλλος μόλις το είδε και στο χαρτί που έστειλε στο σχολείο, δεν έκανε καμία άλλη παρατήρηση, παρά μόνο εξέφρασε τον εκνευρισμό του.

«Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονεάς α’ και β’ γονεάς. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος».

πατέρας

Αυτή η φόρμα φωτογραφήθηκε από τους καθηγητές και έγινε viral, με τις απόψεις να διίστανται και αρκετούς να αναφέρουν πως δεν έχουν όλα τα παιδιά πατέρα και μητέρα, αλλά υπάρχουν κι αυτά που έχουν δύο μπαμπάδες, δύο μαμάδες ή έναν γονιό ή και καθόλου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κυκλώνας Ίαν: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Φλόριντα – «Ιστορική καταιγίδα» λένε οι μετεωρολόγοι

Κυκλώνας Ίαν: Ρεπόρτερ στη Φλόριντα έβαλε προφυλακτικό στο μικρόφωνό της – Ο λόγος που το έκανε

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο, όποιος τα παραβιάζει τιμωρείται»