Για άλλη μια φορά σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με ένα έγκλημα στην Καβάλα που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο από σφαίρες μια 31χρονη γυναίκα και το 11 μηνών παιδί της. Θύτης ο αυτόχειρας 56χρονος πρώην σύζυγος που σκότωσε και τους δύο σε ένα έγκλημα καλά οργανωμένο, αν κρίνει κανείς από το ότι χρησιμοποίησε διαφορετικές σφαίρες για τα θύματα του.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης έκανε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου κι εκεί δήλωσε εξίσου σοκαρισμένος, κι ας έχει δει λόγω ιδιότητας πολλά αποτρόπαια περιστατικά. Κάτι τέτοιο όμως δεν το έχει ξαναζήσει.

«Το παιδί και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα. Δηλαδή το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου κάτω από την κοιλιακή χώρα. Δηλαδή πέρασαν τα σκάγια και προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού, θάνατος ακαριαίος. Δεύτερη πυροβολεί τη γυναίκα. Αλλάζει σφαίρα. Το παιδί πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια για τα πουλιά. Η γυναίκα με χοντρά σκάγια, για αγριογούρουνα. Και μετά αυτοκτόνησε ο ίδιος.

Διαφορά χρόνου ένα λεπτό. Και μετά έκανε δύο προσπάθειες. Πρώτη φορά προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος, αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μια κι έξω. Αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε. Τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα, χωρίς να προκαλέσουν ρήξη πνευμόνων.

Ήταν σε κάθε περίπτωση κοντινή απόσταση, δύο ή τρία μέτρα, και η γυναίκα και το μωρό. Και της γυναίκας και του μωρού ήταν ακαριαίος θάνατος. 40 χρόνια είμαι ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ ένα 11μηνο παιδί. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί εγώ».

Η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνει στη Γερμανία όπου θα μεταφερθούν οι σωροί τους, ενώ η κηδεία του δολοφόνου έγινε χθες δίχως να παραστεί κάποιος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Χάος στην Ινδονησία: 125 νεκροί μετά από εισβολή οπαδών σε γήπεδο – Σκηνικό πολέμου με χημικά και σφαίρες

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Putin: Ο Kadyrov ζητά χρήση πυρηνικών, οι Ρώσοι σπεύδουν στα σύνορα για να μην πάνε στον πόλεμο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Βρετανία για νέο κύκλο συζητήσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – «Πιο κοντά από ποτέ στην επανένωση»