Η 12χρονη που από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 53χρονο επιχειρηματία-κακοποιό στον Κολωνό, δήλωσε στην κατάθεσή της στις αρχές πως είχε πάει σε ραντεβού με 10 άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μαζί της μέσω του βιαστή και κακοποιητή της. Όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και να δούμε ακριβώς τον αριθμό των τεράτων που έχει τούτη η χώρα, ειδεμή ο πλανήτης, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πολύ περισσότερους θύτες.

Ακόμα κι αν ο 53χρονος έλεγε σε αυτούς που εξέδιδε την 12χρονη ότι είναι 16-17 ετών, δεν δικαιλογείται με τίποτα 213 άνθρωποι να την ζητούν, όταν είναι εμφανές από οποιαδήποτε πλευρά και να το δεις, ότι είναι θύμα trafficking του ενός. Δεν χρειάζεται να είσαι κάποιος φωστήρας για να ξέρεις πως το 99% των περιπτώσεων στις κοπέλες που εκδίδονται έναντι χαμηλών αντιτίμων (με 50 και 70 ευρώ εξέδιδε την 12χρονη ο εγκληματίας), έχουν υποστεί εκβιασμό και τις κακοποιούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Χρειάζεται όμως να είσαι πολύ άρρωστος για να μπεις στη διαδικασία να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις μια – έστω 16χρονη όπως τους έλεγε – για να κάνετε σεξ. Και 16 ετών να ήταν η μικρή, πάλι ανήλικη θα παρέμενε. 213 άνθρωποι, πήγαν δεν πήγαν μαζί της, θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν ποινικά με τρόπο ανάλογο του εγκλήματος τους, διότι υποστήριξαν την παιδική κακοποίηση και συμμετείχαν επί της ουσίας στον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης.

Κι είναι άκρως ανησυχητικό αυτό που λέει η μητέρα της κοπέλας για τον θύτη της: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Αν δηλαδή ένας μικροεπιχειρηματίας έχει τον τρόπο να βρει ανθρώπους να τον καλύψουν μπροστά σε ένα έγκλημα αυτού του μεγέθους, τότε ειλικρινά δεν υπάρχουν και πολλά να ελπίζεις για τούτη την κοινωνία…

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μητσοτάκης – Sanna Marin: To τετ-α-τέτ του Κυριάκου με την Φινλανδή Πρωθυπουργό έκανε το Twitter να παραμιλά

Τεράστια έκρηξη στη γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με τη Ρωσία – Άλλη μία πληγή για τον Putin

To «πακέτο» του Μητσοτάκη στο σχέδιο Erdogan στην Πράγα – Έφυγε ξενερωμένος ο Τούρκος Πρόεδρος