Δεν ξέρεις με τι να αποτροπιαστείς περισσότερο με την υπόθεση μαστροπείας μιας 12χρονης από έναν 53χρονο επιχειρηματία που επί 4 μήνες τη βίαζε και την εξέδιδε. Μετά την είδηση που προκαλεί αηδία πως 213 άντρες είχαν επικοινωνήσει μαζί του για να πάνε με την 12χρονη, την οποία τους παρουσίαζε ως 16χρονη – κάτι που δεν αποτελεί κανένα ελαφρυντικό – ένα νέο στοιχείο έρχεται να δείξει πως πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση εις βάρος της ανήλικης κοπέλας.

Οι πληροφορίες των ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 53χρονος την προσέγγισε σταδιακά στις αρχές του χρόνου, θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και μόλις το κατάφερει, μόλις είχε αρκετές πληροφορίες για την οικογένεια της, ξεκίνησε να την εκβιάζει με αντάλλαγμα το σώμα της και φυσικά την διαθεσιμότητα της για τους πελάτες που της έκλεινε.

Στην πορεία, έφτιαξε προφίλ σε διάφορα social media για την 12χρονη, εν αγνοία της κιόλας, αλλά και σε dating apps, με χαρακτηριστική περίπτωση το blindchat, απ΄όπου φαίνεται να προήλθαν τα περισσότερα ραντεβού που της έκλεισε. 

Η ανήλικη κοπέλα έχει καταδείξει 10 ανθρώπους που έκαναν σεξ μαζί της, με έναν 43χρονο να έχει ήδη συλληφθεί. Φαίνεται όμως πως είναι σχεδόν 100 οι περιπτώσεις που κατέληξαν σε ραντεβού μαζί της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν όλοι την βίασαν. Κάποιοι, σύμφωνα με όσα λέει το θύμα, αντιλήφθηκαν πως δεν είναι 16 ετών, αλλά 12 ετών και επέλεξαν, αντί να της τείνουν μια χείρα βοηθείας, να της πουν απλώς να προσέχει και να την αφήσουν να φύγει από το ραντεβού δίχως να την αγγίξουν.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι της Δευτέρας και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Οι αρχές έχουν καταλήξει στο σενάριο ενός οργανωμένου σχεδίου και αναζητούν άτομα που γνώριζαν γι΄αυτή τη δράση και σιωπούσαν-συναινούσαν, ενώ φαίνεται να υπάρχει και πρόσωπο στο συγγενικό της περιβάλλον που είχε γνώση και συναίνεση για τον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας: Ανακοινώνει ότι Ελλάδα και Σλοβακία θα ενισχύσουμε την Ουκρανία με τεθωρακισμένα – Με τι αντάλλαγμα;

Ουκρανία: Μπαίνει και η Λευκορωσία στον πόλεμο ως αντίποινα για την έκρηξη στην Κριμαία- Οι δηλώσεις Λουκασένκο

O Edi Rama έκανε λαθρεμπόριο… εμβολίων κατά του κορωνοϊού: «Τι Αλβανός θα ήμουν εάν ευθυγραμμιζόμουν πάντα με τον νόμο;»