Όλος ο πολιτικός κόσμος έχει «σκύψει» πάνω από την υπόθεση μαστροπείας, παιδεραστίας και βιασμού μιας 12χρονης από έναν 53χρονο επιχειρηματία, κυρίως γιατί φαίνεται να είχε πολιτικές διασυνδέσεις ως μέλος της ΝΔ και μάλιστα έπαιρνε μέρος σε δημόσιους διαγωνισμούς για να αναλαμβάνει εργολαβίες. Ο Πάνος Καμμένος με ανάρτηση του στο Twitter, άφησε στην άκρη τη νομική του ιδιότητα και ζήτησε ανοιχτά από τους συγκρατούμενους του 53χρονου να τον «αναλάβουν», με τον τρόπο που αναλαμβάνει κάποιος ποινικός έναν τόσο στυγερό εγκληματία μέσα στις φυλακές.

«Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή, θα τα αναρτήσω εδώ με όλα τα στοιχεία τους και καλώ τους συγκρατούμενους τους να τον αναλάβουν. Κάντε μου μηνύσεις και αγωγές, τα παίρνω όλα επάνω μου»

Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, κύριος Γιάννης Οικονόμου, ζήτησε από της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη να μη γίνονται συνειρμοί που συνδέουν τον παιδοβιαστή με τη Νέα Δημοκρατία.

«Ένας εγκληματίας, έτυχε να είναι μέλος ενός κόμματος. Έχουμε οικογένειες, έχουμε παιδιά, δεν περνά το μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε ανοχή επειδή αυτός ο τύπος πέρασε από τη Νέα Δημοκρατία; Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιοι συνειρμοί; Είναι απαράδεκτο να γίνονται συνειρμοί βιαστών με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αρνούμαι να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης για αυτό το θέμα, μα την Παναγία. Είναι ένας βιαστής ο οποίος πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Καμία ανοχή στους παιδεραστές».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης: Διασυνδέσεις με την εκκλησία, την πολιτική και με ηθοποιούς είχε ο 53χρονος

Νέα προκλητική δήλωση Τσαβούσογλου: «Θα κάνουμε τις γεωτρήσεις, ο κόσμος να χαλάσει» – «Αξιολύπητη» χαρακτήρισε την Ελλάδα

Ο Θάνος Πλεύρης τα βάζει με το πατέρα του για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Αποκτήνωση ότι το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα»