Σε σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό κατέληξε η αναμονή μιας 34χρονης σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο για το λεωφορείο. Η νεαρή κοπέλα καθόταν στη στάση όταν εμφανίστηκε ένας άντρας και με την απειλή του μαχαιριού την οδήγησε σε ένα πάρκο, της έβγαλε τα ρούχα, της κατέβασε το εσώρουχο και διείσδυσε μέσα της χωρίς συναίνεση. Μάλιστα, αφού έκανε την πράξη, γύρισε να της προτείνει να γίνουν ζευγάρι.

Σύμφωνα με αυτά που κατήγγειλε η 34χρονη θύμα βιασμού, μετά απ΄αυτό που της συνέβη, ντύθηκε, πήρε την τσάντα της και επανήλθε στη στάση του λεωφορείου όπου είδε έναν νεαρό να περιμένει, αλλά ένιωσε ντροπή να του πει τι της είχε συμβεί και έμεινε σιωπηλή. Λίγο αργότερα έκανε την τηλεφωνική καταγγελία στην αστυνομία και κατέληξε στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου για να περιγράψει λεπτομερώς τι συνέβη και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου.

Εκεί είδε και φωτογραφίες από πιθανούς δράστες, αλλά δεν αναγνώρισε κάποιον. Στις περιγραφές της η 34χρονη έκανε λόγο για έναν άντρα γύρω στο 1.70, που μιλούσε καλά ελληνικά, κοντοκουρεμένο και εύσωμο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Φωτεινή Μπακαδήμα: Ανεξαρτοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25 – Τι σημαίνει αυτό για το κόμμα του Βαρουφάκη

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Αναζητείται ακόμα η 38χρονη – Οι ροζ φωτογραφίες που έστελνε στον αδερφό του θύματος

Rishi Sunak: Είναι ο πλουσιότερος πρωθυπουργός στον δυτικό κόσμο; Η μυθική περιουσία του προκαλεί τους Βρετανούς