Φυλακή μπορεί να μην έχουμε κάνει, αλλά υποθέτουμε πως εκεί μέσα, το τελευταίο που θέλει κάποιος, είναι να τραβάει τα βλέμματα. Όσο πιο διακριτικός και αδιάφορος προς τους άλλους είσαι, τόσο πιο ήρεμα θα εκτίσεις την ποινή σου. Ο Ηλίας Μίχος βέβαια, ο παιδοβιαστής της 12χρονης, είναι μέσα στην φυλακή όπως και στην έξω ζωή του.

Όπως στην έξω ζωή του το έπαιζε παράγοντας στον Κολωνό, πήγαινε σε πολλές εκδηλώσεις, επιδείκνυε την οικονομική του άνεση και έβγαζε φωτογραφίες με κανονικούς παράγοντες, έτσι και μέσα στη φυλακή, φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο Ηλίας Μίχος έχει ήδη προκαλέσει ενοχλήσεις στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και στους συγκρατούμενους με την συμπεριφορά του και με την αλαζονεία με την οποία άγεται και φέρεται. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τον αλλάξουν πολύ γρήγορα κελί και να τον βάλουν με έναν συγκρατούμενο που είναι πιο ήπιων τόνων και δεν θα υπάρχουν εντάσεις.

Εκεί που οι αστυνομικοί τα έχασαν, είναι όταν ανακάλυψαν ότι ο Μίχος είχε μπει στη φυλακή με 3.000 ευρώ για να καλύπτει τις βασικές του ανάγκες. Πέραν του ότι με τέτοιο ποσό θα γινόταν ξεκάθαρα στόχος για βίαιες ενέργειες, δεν είναι και δυνατόν ένας κρατούμενος παιδοβιαστής να διαθέτει ένα τέτοιο ποσό. Γι΄αυτό οι αστυνομικοί του το κατέσχεσαν και του έδωσαν ως αντάλλαγμα μάρκες για να καλύπτει τις ανάγκες του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος είναι κρατούμενος στις Φυλακές Γρεβενών και αρχικά είχε τοποθετηθεί στο ίδιο κελί με τον «Δράκο» της Ξάνθης και τον βιαστή της Μυρτούς στην Πάρο, ενώ στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο ένας από τους δύο βιαστές και δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Υπόθεση παρενόχλησης 15χρονου από ταγματάρχη: Η ατάκα και η κίνηση που ώθησαν τον ανήλικο να τον πλακώσει

Όλαφ Σολτς: Τι θα συζητήσει με τον Μητσοτάκη και ποιες οι προσδοκίες από την επίσκεψή του

Χάθηκε το μέτρημα με τους βιασμούς: Σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο έπεσε θύμα η 34χρονη