Στο νότιο τμήμα στα Βίλια κατευθύνεται η φωτιά, με τους πυροσβέστες να έχουν επικεντρωθεί εκεί για τον περιορισμό της. Η φωτιά εξακολουθεί να καίει για τέταρτη μέρα. Οι βόρειοι άνεμοι έκαναν τις φλόγες να περάσουν περιμετρικά των οικισμών Οινόη και Πανόραμα, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πλησιάζουν σε άλλους οικισμούς, όπως το Καραούλι και η Αγία Παρασκευή, χωρίς να απειλούνται τα σπίτια.

Οι εναέριες δυνάμεις εναλλάσσονται διαρκώς, σε άμεση συνάρτηση με τις ανάγκες των αεροσκαφών και ελικοπτέρων για συντήρηση και ανεφοδιαμό. Έτσι, την τελευταία ώρα επιχειρούσαν 13 ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του ρωσικού Beriev-200.

Λόγω της πυρκαγιάς, όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους: Στην επαρχιακή οδό Αλεποχωριου- Ψάθας- Βιλίων από την Ψάθα προς Πόρτο Γερμενό- Βίλια, στην λεωφόρο Κατανδρομών από το ύψος της οδού Νέας Ζωής στα Μέγαρα στο ρεύμα προς όρος Πατέρας, και στην Λ. Κατανδρομών από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Μεγάρων στο ρεύμα προς το όρος Πατέρας.