Το Whatcareerisrightforme συγκέντρωσε τις πέντε χώρες που έχουν τους υψηλότερους μισθούς, οι τέσσερις εκ των οποίων μάλιστα, βρίσκονται στην Ευρώπη. Πρόκειται για μισθούς που πληρώνουν αδρά με χιλιάδες ευρώ τον χρόνο τους εργαζομένους, πράγμα που σημαίνει ότι τους δίνει και το απαραίτητο κίνητρο για να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Όταν ένας εργαζόμενος είναι καλοπληρωμένος, τότε αυτό βγαίνει και στη δουλειά. Υπάρχει περισσότερη όρεξη και διάθεση για περαιτέρω γνώσεις πάνω στην ειδικότητα, οπότε κάθε εταιρεία θέλει να έχει ένα τέτοιο προσωπικό. Δούναι και λαβείν.

https://www.intronews.gr/3953-2-islandia-koronoios-krousmata-antiemvoliastes

Ολλανδία

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το μέσο ετήσιο εισόδημα στην Ολλανδία είναι 43.350 ευρώ. Σημειώνεται πως η εν λόγω χώρα ανήκει και στη δεκάδα των πιο ευτυχισμένων παγκοσμίως, επομένως διαθέτει όλα τα καλά στοιχεία για να μείνει ένας νέος εκεί.

Νορβηγία

Λίγο πάνω από την Ολλανδία, η Νορβηγία έχει μέσο ετήσιο εισόδημα 43.550 ευρώ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μέσα σε όλα, έχει και χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norway ?? (@norway)

Ελβετία

Εδώ τα πράγματα παρουσιάζουν μεγαλύτερη αύξηση, αφού η Ελβετία έχει μέσο ετήσιο εισόδημα τα 49.950 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Switzerland ?? (@swiss)

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, με πολλά αρνητικά για να είμαστε ακριβείς, διαθέτει μέσο ετήσιο εισόδημα τα 50.230 ευρώ.

Λουξεμβούργο

Πρώτο στη λίστα και με αρκετά μεγάλη διαφορά από την πέμπτη χώρα, βρίσκεται το Λουξεμβούργο με μέσο ετήσιο εισόδημα τα 51.640 ευρώ.