Το πολυσηζητημένο ζευγάρι, που ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εκείνοι κρυφό καμάρι, παραδέχτηκε τη σχέση του τον περασμένο Ιούλιο, με μία φωτογραφία. Jennifer Lopez και Ben Affleck δοκίμασαν την τύχη τους 19 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, αναβιώνοντας ξανά την εποχή που οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν όπου και όπως μπορούσαν για να ένα στιγμιότυπο.

Φυσικά, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις που θέλουν τους δύο σταρ να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια, πουλώντας τη σχέση τους και απογειώνοντας έτσι την καριέρα τους. Παρ΄όλα αυτά, Lopez και Affleck σίγουρα απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές και μαζί τους όλη η οικογένεια. Παιδιά, γονείς, αδέρφια και ούτω καθεξής.

https://www.intronews.gr/oles-oi-theories-gyro-apo-tous

Μάλιστα, είναι γεγονός πως η μαμά της Jennifer Lopez, μάλλον την χαίρεται εξίσου αυτή τη τη σχέση, αφού έκανε μια cameo εμφάνιση σε διαφημιστικό σποτ που ανέλαβε ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, για λογαριασμό του WynnBET, μια διαδικτυακή εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων και iGaming.

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Ben Affleck και τον συμπρωταγωνιστή του στο The Way Back, Melvin Gregg, να κατευθύνονται στο Wynn Las Vegas και να συζητούν για τα στοιχήματά τους. Ενώ βρίσκεται ο ίδιος στο καζίνο, συναντά μερικούς, οι προσπαθούν να τον επηρεάσουν για τα στοιχήματα που θα κάνει.

Ε, εκεί είναι που κάνει την εμφάνιση η Guadalupe Rodríguez, η μαμά της JLo που παίζει με ενθουσιασμό κουλοχέρη. «Έλα, Λούπε! Μπορείς να το κάνεις», λέει η Rodríguez καθώς ο Άφλεκ περνάει από δίπλα της. «Ακριβώς όπως τα φρουτάκια στο Σεντ Λούις» συνεχίζει. «Σαιντ Λούις;» διερωτάται ο Άφλεκ τη στιγμή που η Rodríguez φαίνεται πως κερδίζει.

Σημειώνεται πως στο εν λόγω σποτ έκανε πέρασμα και ο θρύλος του NBA, Shaquille O’Neal. To σποτ για το WynnBET γυρίστηκε τον Ιούνιο, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου οι Άφλεκ και Rodríguez απαθανατίστηκαν από φωτογράφους να παρακολουθούν την εμφάνιση της JLo στα παρασκήνια του VAX LIVE Concert.

Φωτογραφία: Getty