Από την αρχή αυτού του γάμου ήταν αρκετοί εκείνοι που υποστήριζαν ότι επρόκειτο περισσότερο για συμφωνία καθώς ο Αλβέρτος αναζητούσε κάποια στα πρότυπα της μητέρας του και η Σαρλίν αποδέχτηκε με χαρά τον ρόλο.

Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια τους ακολουθούν συχνά κακεντρεχή σχόλια, φαίνεται ότι η απουσία της πριγκίπισσας από το Μονακό έχει πυροδοτήσει εκ νέου τις φήμες για το τέλος του γάμου τους.

Η Σαρλίν μετά από σοβαρή λοίμωξη που υπέστη διαμένει τους τελευταίους μήνες στην νότια Αφρική από όπου κατάγεται.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος την επισκέφτηκε μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους με τους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν παρά την προσπάθεια που έκαναν και οι δύο δεν φαίνεται να ήταν αρκετά πειστικές.

Το άσχημο κλίμα που επικρατεί ενισχύεται από το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε σε γκαλά του Ερυθρού Σταυρού με πρώην αεροσυνοδό με την οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και έχει αποκτήσει έναν γιό ο οποίος σήμερα είναι 18 χρονών. Μάλιστα, η ίδια είχε αφήσει αιχμές ότι μετά τον γάμο του άρχισε να απομακρύνεται από το παιδί τους μειώνοντας αισθητά την επικοινωνία μαζί του.

Όσο για την δημοτικότητα της Σαρλίν από τον λαό του Μονακό φαίνεται ότι έχει πληγεί πολύ τους τελευταίους μήνες καθώς την κατηγορούν ότι ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει την οικογένεια της.

https://www.intronews.gr/4333-2-kanye-west-tora-boreis-na-miliseis-mazi-tou-ki-ekeinos-na-apantisei-choris-fovo-kai-me-pathos