Ο νέος δικηγόρος της Britney Spears  υποστηρίζει ότι λίγο πριν εκτελέσει την απόφαση του δικαστηρίου και πάψει πλέον να διαχειρίζεται τα οικονομικά της κόρης του ο Τζέιμς Σπίαρς ζητάει 2 εκ. για πληρωμές. Φυσικά, κάτι τέτοιο μοιάζει περισσότερο με εκβιασμό με τον δικηγόρο της να δηλώνει «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί. Η κραυγαλέα προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχουν ήδη καρπωθεί από την περιουσία της κ. Σπίαρς ο κ. Σπίαρς και οι συνεργάτες του, δεν αποτελεί αφετηρία».

Από την άλλη πλευρά ο συνήγορος του Σπίαρς δεν έδωσε άμεση απάντηση ενώ ο ίδιος υπερασπίστηκε τις επιλογές του στην διαχείριση της περιουσίας και των οικονομικών υποθέσεων κατά την περίοδο που είχε την κηδεμονία της κόρης του.

Και παρά το ότι όπως είχε δηλώσει σκόπευε να παραιτηθεί από κηδεμόνας της, έναν ρόλο που κατέχει από το 2008, μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πως και πότε σκοπεύει να αποχωρήσει. Παράλληλα, είπε ότι δεν θα δεχτεί κανέναν εξαναγκασμό και ότι πάντα ενεργούσε με κύριο γνώμονα το καλό της κόρης του.

Στη διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης και ενώ η  Britney ζητάει να έχει πλέον την ελευθερία να διαχειρίζεται εκείνη την ζωή της χωρίς περιορισμούς, δημοσιεύτηκαν καταθέσεις της, σύμφωνα με τις οποίες,ο ρόλος του πατέρας της ήταν τόσο παρεμβατικός που της απαγόρεψε να παντρευτεί, ήλεγχε με ποιους βγαίνει, την ανάγκασε να πάρει φαρμακευτική αγωγή παρά την θέληση ενώ της ζητήθηκε η χρήση ενδομήτρια συσκευής που θα ελέγχει το ενδεχόμενο κύησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Στον απόηχο όλων αυτών δημιουργείται μια έντονη συζήτηση αναφορικά με το τον νόμο που ισχύει σε περιπτώσεις κηδεμονίας ο οποίος πρέπει να αλλάξει ώστε να μην βρεθούν κι άλλα άτομα στην δυσχερή θέση που βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

https://www.intronews.gr/4378-2-to-texas-apagorevei-tin-amvlosi