Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της ελληνικής showbiz με τον θάνατο του γνωστού ράπερ, Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μετά από πρόσκρουση σε κολώνα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο Mad Clip επέστρεφε από γάμο φίλων του στη Βουλιαγμένη, όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το τραγικό γεγονός.

Χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον ράπερ από το αυτοκίνητο του και να τον μεταφέρουν στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

https://www.intronews.gr/4427-2-mad-clip-oi-sinadelfoi-kai-filoi-antio-light

Ο Mad Clip που κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές στην Ελλάδα, ενώ τελευταία είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Φουρέιρα –με την οποία βρισκόταν μαζί το προηγούμενο βράδυ– είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στην οδήγηση του, ωστόσο όπως δήλωσε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, που βρέθηκε στο σημείο, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια.

Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε ευθύνες βαραίνουν τον οδηγό, φέρει τεράστιες ευθύνες και η περιφέρεια καθώς έχει παραλείψει να τοποθετήσει μπάρες ασφαλείας οι οποίες μειώνουν την ταχύτητα της πρόσκρουσης. Αναφέρει πως δεν πρόκειται για σύγκρουση αλλά για πρόσκρουση και πως το όχημα που οδηγούσε ο Mad Clip, δεν κινούνταν με ταχύτητα κάτω των120km.

Ο πραγματογνώμονας είδε πάνω πάνω στο οδόστρωμα ίχνη πλαγίας ολίσθησης και όχι τροχοπέδησης. Όταν υπάρχουν τέτοια ίχνη, προσδιορίζουν και το σημείο εκτροπής του οχήματος πάνω στο οδόστρωμα. Επιβεβαίωσε δε, πως ο ράπερ έχασε τον έλεγχο, με βάση τα στοιχεία που αντίκρυσε στο σημείο.

Τι ψάχνει η Τροχαία

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικεντρώνουν τις έρευνες σε τρία σημεία. Πρώτον θέλουν να δουν αν στο τροχαίο εμπλέκεται άλλο όχημα, αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Αν δηλαδή κάποιος βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου, ενώ εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει του έφυγε το αυτοκίνητο και έσκασε στην κολώνα.

Για τον λόγο αυτό ψάχνουν κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που ίσως είδαν κάτι και έχουν να εισφέρουν στοιχεία στην έρευνα της Αστυνομίας. Δεύτερον, αν η Porsche για κάποιο λόγο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος να απολέσει τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα εξετάσει τα συντρίμμια, τα συστήματα ασφαλείας του οχήματος, τις συνθήκες αλλά και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του συστήματος αυτόματου ποτίσματος του γκαζόν που υπάρχει δεξιά και αριστερά του δρόμου, πολλές φορές η άσφαλτος είναι βρεγμένη και ιδιαίτερα ολισθηρή. Το πόρισμα που θα συντάξει, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η Τροχαία. Τρίτον, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία για το όχημα και την κατάσταση στην οποία ήταν ο τράπερ. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στις μαρτυρίες των ατόμων που ήταν μαζί του στον γάμο στη Βάρκιζα πριν φύγει γύρω στις 2:05 το ξημέρωμα για να πάει σε άλλο νυχτερινό κατάστημα.