Στο νέο του τραγούδι «Hurricane», o Kanye West αποκάλυψε τη στιγμή της απιστίας του. Πηγές που επικαλέστηκε το Page Six επιβεβαίωσαν πως το νόημα πίσω από τους στίχους του τραγουδιού στο νέο άλμπουμ του διάσημου ράπερ με τίτλο «Donda», δηλώνει πως απάτησε την Kim Kardashian μετά τη γέννηση των δύο πρώτων παιδιών τους.

«Το τραγούδι είναι κατά κάποιον τρόπο η μαρτυρία του για όλα όσα έκανε λάθος αλλά και η ανάληψη της ευθύνης για τη διάλυση του γάμου τους» δήλωσε μια πηγή στο Page Six.

https://www.intronews.gr/4373-2-i-naomi-campbell-thysiase-tin-agapi-gia-tin-kariera-tis

Το τραγούδι λέει χαρακτηριστικά: «Να’ μαι κάνοντας τον πλούσιο, Να΄μαι με μία νέα γκόμενα. Και ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Εξακολουθώ να παίζω μετά από δύο παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψεις όταν η ζωή σου συνεχίζει να κινείται».

Η πηγή επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η προαναφερθείσα «νέα γκόμενα» δεν είναι η Irina Shayk, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες. «Αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά τους στίχους, θα δεις ότι αναφέρεται στην απιστία του κατά η διάρκεια του γάμου του με την Kim, ακόμη και μετά τη γέννηση των δύο πρώτων παιδιών τους» ανέφερε η πηγή.

Σε άλλους στίχους του τραγουδιού, ο Kanye West λέει ότι ποτέ δεν πήγε στο αρχοντικό τους αξίας εκατομμυρίων δολαρίων και πως έδινε μάχη με την κατάχρηση αλκοόλ. Πάντως, παρά τη φαινομενικά παραδεκτή απιστία, οι πηγές λένε ότι δεν ήταν αυτό που διέλυσε το γάμο του με την Kim, καθώς το ζευγάρι απέκτησε τελικά άλλα δύο παιδιά, προτού αποφασίσουν να πάρουν διαζύγιο. Φυσικά, η απιστία του και η μάχη του με το αλκοόλ επηρέασαν την σχέση τους, αλλά η διάλυση του γάμου οφειλόταν και σε πολλά άλλα.