Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από το πρωί της Πέμπτης (2/9) όταν έγινε γνωστό πως ο γνωστός ράπερ Mad Clip πέθανε σε τροχαίο. Ο 34χρονος γύριζε από γάμο που είχε βρεθεί στη Βάρκιζα και οι πρώτες αναλύσεις των πραγματογνωμόνων κάνουν λόγο για ταχύτητα άνω των 150 χλμ. η οποία σε συνδυασμό με την κόπωση από το περασμένο της ώρας, μαζί με την πιθανή κατανάλωση αλκοόλ, οδήγησαν σε απώλεια του ελέγχου του οχήματος.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει και η ευθύνη του δήμου, καθώς τα ποτιστικά που υπάρχουν στις νησίδες με γκαζόν ανάμεσα στα δύο ρεύματα της παραλιακής, δημιουργούν κάποιες φορές ολισθηρότητα στο οδόστρωμα. Παράλληλα, οι αρχές περιμένουν και τη γνωμάτευση του πραγματογνώμονα για τη μαύρη Porsche του Mad Clip, για την οποία εξετάζεται αν τα φρένα της λειτουργούσαν σωστά ή αν υπήρξε κάποια εμπλοκή.

Από την έρευνα της αστυνομίας φαίνεται να έχει βγει ο οδηγός του Audi R8 που καταζητείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και ανέφερε πως βρισκόταν όντως στο σημείο που οδηγούσε ο Mad Clip, αλλά είχε πάρει μεγάλη απόσταση για να μην προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, στο όχημα ήταν μαζί του και η σύζυγός του.

https://www.intronews.gr/4427-2-mad-clip-oi-sinadelfoi-kai-filoi-antio-light

Τον δικό του ισχυρισμό αντικρούουν μαρτυρίες που έχει η αστυνομία και υποστηρίζουν πως οι δύο οδηγοί είχαν επιδοθεί σε έναν αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή και μετά από δύο φανάρια που πέρασαν με πράσινο, ο Mad Clip απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη Φανερωμένης και έπεσε στην κολώνα.

Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.

Οι άνθρωποι που ερευνούν τη μοιραία κούρσα, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις απ΄όσους συναναστράφηκαν τον Mad Clip στη δεξίωση του γάμου και να ξεψαχνίζουν όλο το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν τόσο στο σημείο της πρόσκρουσης, όσο και σε σημεία πριν απ΄αυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=UJhE_ATcl1A

Δημοσιεύτηκε βίντεο από τη διαδρομή του Mad Clip πριν τη σύγκρουση

Εδώ και μερικές ώρες έχει αναρτηθεί στο Youtube βίντεο που δείχνει την πορεία του 34χρονου ράπερ με τη μαύρη Porsche, λίγα λεπτά πριν συμβεί η μοιραία σύγκρουση με την κολώνα που θα του έκοβε το νήμα της ζωής.

Σήμερα, πάντως αναμένεται η ιατροδικαστική αλλα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Ακόμα και σήμερα πάντως, υπάρχει κόσμος που μεταβαίνει στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης και πρόκειται είτε για πολύ φίλους του Mad Clip είτε για νεαρά παιδιά που άκουγαν τη μουσική του.