Τη ζωή του σε τροχαίο έχασε, χθες τα ξημερώματα, ο Mad Clip, μετά από πρόσκρουση σε κολώνα και ακολούθως σε δέντρο, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Ο τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η ταχύτητα του ήταν άνω των 150 χλμ.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη το κοινό του, τους συνεργάτες του και όλους τους αγαπημένους του, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις στα social media. Το δικό της αντίο θέλησε να πει και η, Άννα Μαρία Ηλιάδου, νικήτρια του GNTM 2, με την οποία φημολογούταν πως ήρθε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα μετά τον χωρισμό του με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Αρετή.

Απαρηγόρητη είναι η Αρετή, η οποία ενημερώθηκε για το τροχαίο από στενούς φίλους του Mad Clip και έκτοτε είναι συντετριμμένη. Η ίδια δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο 34χρονος «έφυγε» για πάντα και αρνείται να δεχτεί τη σκληρή πραγματικότητα. Πολλοί έκαναν λόγο για «κεραυνοβόλο» έρωτα ανάμεσά τους, ικανό να οδηγήσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Mad. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο να προσέχετε πολύ», έγραψε η Άννα Μαρία Ηλιάδου στο Instagram της.

Τι ψάχνει η Τροχαία

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικεντρώνουν τις έρευνες σε τρία σημεία. Πρώτον θέλουν να δουν αν στο τροχαίο εμπλέκεται άλλο όχημα, αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Αν δηλαδή κάποιος βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου, ενώ εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει του έφυγε το αυτοκίνητο και έσκασε στην κολώνα.

Για τον λόγο αυτό ψάχνουν κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που ίσως είδαν κάτι και έχουν να εισφέρουν στοιχεία στην έρευνα της Αστυνομίας. Δεύτερον, αν η Porsche για κάποιο λόγο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος να απολέσει τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα εξετάσει τα συντρίμμια, τα συστήματα ασφαλείας του οχήματος, τις συνθήκες αλλά και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του συστήματος αυτόματου ποτίσματος του γκαζόν που υπάρχει δεξιά και αριστερά του δρόμου, πολλές φορές η άσφαλτος είναι βρεγμένη και ιδιαίτερα ολισθηρή. Το πόρισμα που θα συντάξει, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η Τροχαία. Τρίτον, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία για το όχημα και την κατάσταση στην οποία ήταν ο τράπερ. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στις μαρτυρίες των ατόμων που ήταν μαζί του στον γάμο στη Βάρκιζα πριν φύγει γύρω στις 2:05 το ξημέρωμα για να πάει σε άλλο νυχτερινό κατάστημα.
Tη παρουσία ενός Audi R8 στο σημείο της πρόσκρουσης τη στιγμή που αυτό έγινε, έχουν οδηγήσει τις αρχές στην αναζήτηση αυτού του οχήματος και στο κατά πόσο μπορεί η δική του παρουσία να οδήγησε τον Mad Clip στο να κάνει ζιγκ ζαγκ και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του. Έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για να είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που το δουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί. Αυτό είναι το ένα από τα τρία σημεία που εξετάζουν οι αρχές.

https://www.intronews.gr/4496-2-skoupidi-i-mousik-tou-mad-clip-krima-pethane

Βρέθηκε ο οδηγός του λευκού Audi R8

Από την έρευνα της αστυνομίας φαίνεται να έχει βγει ο οδηγός του Audi R8 που καταζητείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και ανέφερε πως βρισκόταν όντως στο σημείο που οδηγούσε ο Mad Clip, αλλά είχε πάρει μεγάλη απόσταση για να μην προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, στο όχημα ήταν μαζί του και η σύζυγός του.

Τον δικό του ισχυρισμό αντικρούουν μαρτυρίες που έχει η αστυνομία και υποστηρίζουν πως οι δύο οδηγοί είχαν επιδοθεί σε έναν αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή και μετά από δύο φανάρια που πέρασαν με πράσινο, ο Mad Clip απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη Φανερωμένης και έπεσε στην κολώνα.

Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr.