Ένα νέο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα ρίχνει φως στα αίτια του τροχαίου, που στέρησε τη ζωή του τράπερ Mad Clip.  Σε αυτό φαίνεται η πορεία του αυτοκινήτου, το οποίο παρεκτράπηκε.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ να παίρνει κλίση προς τα δεξιά. Στο σημείο αυτό ο Mad Clip προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς στα αριστερά και όπως φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η σύγκρουση που ακολουθεί να είναι σφοδρή.

https://www.youtube.com/watch?v=aHMZ_LU-sRk

Πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip

Όλοι είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, ακόμα και αυτοί που δεν τον γνώριζαν. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Mad Clip από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

https://www.intronews.gr/4519-2-tachytita-pota-narkotika-i-pseftokoultoura-tis-trap-mousikis-odigei-ston-thanato-neous-anthropous

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.