Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό για να πουν τον τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ, Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστός κυρίως ως Mad Clip. Με απόφαση του ιερού ναού, η κηδεία μεταδίδεται ζωντανά στο Youtube ώστε μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν.

Στην κηδεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων καλλιτέχνες όπως η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το  «Μπορεί», ενώ ήταν μαζί επίσης στον γάμο όπου βρισκόταν ο Mad Clip λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα.

Παράλληλα πολλοί νέοι, που βρέθηκαν στον ναό, έπαιζαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του, τραγουδώντας ταυτόχρονα τους στίχους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip συνεχίζονται, ενώ η αστυνομία έχει στα χέρια της επίσης βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα, ενώ αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στις συνεντεύξεις του είχε παραδεχτεί πως ήταν «γκαζάκιας» και πως αγαπούσε την ταχύτητα. Πολλοί από τους θαυμαστές του έτσι αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν πατώντας γκάζια, έξω από την εκκλησία.