Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του, τον τόσο πρόωρο και σοκαριστικό, με την Porsche που οδηγούσε να φεύγει από τον έλεγχο του και να πέφτει πάνω σε μια κολώνα, ο Mad Clip αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης, ιδίως για τις τηλεοπτικές εκπομπές που δεν πρόλαβαν να «κεφαλαιοποιήσουν» σε τηλεθέαση το γεγονός όταν συνέβη και έχουν ετεροχρονισμένα ρεπορτάζ. Σε μια απ΄αυτές τις περιπτώσεις, η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στο φως ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Σε αυτό ακούγεται ο Mad Clip να μιλάει σε έναν φίλο του, κατά πως φαίνεται κάποιους μήνες πριν το δυστύχημα, αφού κάνει αναφορά σε κακό καιρό και σε τοίχους, άρα αναφέρεται στην καραντίνα. Σε αυτό το ηχητικό, ο τράπερ κάνει αναφορά στα λάστιχα του οχήματος του, τα οποία έχουν μεγάλη ολισθηρότητα και σε ένα βροχερό δάπεδο θα προκαλούσαν κάποιο ατύχημα.

«Πού να πάμε ρε θηρίο; Άστα. Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ***καιρος, έτσι όπως είμαστε, με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή γ*****».

youtube.com/watch?v=GW4SQ3FhHG8

Τελικά, το ατύχημα ήταν δυστύχημα, τα λάστιχα ίσως να είναι υπαίτια για αυτό και ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε καλοκαιρία, στις 2 Σεπτεμβρίου. Τα λόγια του είναι σίγουρα προφητικά, όσο προφητικά ήταν και αυτά που αποκάλυψε ότι του είχε πει ο πατέρας του για τον Παντελίδη και την γρήγορη οδήγηση.