Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση της 22χρονης Gabby Petito, οι οποίες, για την ώρα, παραμένουν άκαρπες. Σορός που εντοπίστηκε, χθες στο εθνικό εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ ταιριάζει στην περιγράφει της Petito, ωστόσο εκκρεμούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί στο 100% η ταυτότητα της, αν και όλα δείχνουν πως είναι η blogger.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Ταυτόχρονα, οι αρχές αναζητούσαν αυτό το Σαββατοκύριακο τον Brian Laundrie, τον σύντροφό της που ήταν και εκείνος που την είδε τελευταία φορά. Ο ίδιος εξίσου το Σαββατοκύριακο εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να τον αναζητά σε ένα φυσικό καταφύγιο έκτασης 24.000 στρεμμάτων στο Βόρειο Πορτ της Φλόριντα. Ήταν το μέρος που ο ίδιος ο 22χρονος ενημέρωσε τους γονείς του ότι πηγαίνει, λίγο πριν την εξαφάνισή του, στην περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, ο γιος τους έφυγε παίρνοντας μαζί του ένα σακίδιο πλάτης.

Κι ενώ το FBI εισέβαλε χθες στο σπίτι των γονιών του, στην κατοικία Λόντρι στο North Port, η προσοχή έχει στραφεί και σε ένα «περίεργο» μήνυμα, που στάλθηκε στη μητέρα της Petito από την ίδια, στο οποίο έγραφε: «Μπορείς να βοηθήσεις τον Stsn, επιμένει να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα και να έχω αναπάντητες κλήσεις». Το εν λόγω μήνυμα κατατέθηκε στις τοπικές δικαστικές αρχές, με το περίεργο εδώ να είναι η αναφορά του ονόματος.

«Αφορούσε τον παππού της, αλλά σύμφωνα με τη μητέρα, δεν τον αποκαλεί ποτέ Stan». Η μητέρα ανησυχούσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της, με το μήνυμα να ήταν ένας από τους δώδεκα λόγους για τους οποίους οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του Brian. Παράλληλα, οι αρχές έλαβαν άδεια για έρευνα σε έναν μαύρο εξωτερικό σκληρό δίσκο Western Digital, σύμφωνα με το έγγραφο.