Ο αντιεμβολιαστής 37χρονος πήγε στο σχολείο με το παιδί του και παραμέρισε τη διευθύντρια για να το βάλει μέσα χωρίς self test ή κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Μετά, πήγε το παιδί του σπίτι και επέστρεψε στο σχολείο για να παραδώσει μια σύμβαση στη διευθύντρια που της επιβάλλει πρόστιμο 2.7 εκατομμυρίων. «Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας» δήλωσε. Στην πορεία έβγαινε στα κανάλια χωρίς μάσκα και τους έδειχνε ένα έγγραφο που διακινούν οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς.

Και στο τέλος, πήγε στο δικαστήριο για να δικαστεί για τις πράξεις του, χωρίς να φοράει μάσκα. Είχε πρόγραμμα ο αντιεμβολιαστής Ιωάννης που αρνείται τα πάντα και δε θα μας ξάφνιαζε αν υποστήριζε πως η Γη είναι επίπεδη

«Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβασή μας…» έλεγε και ξανάλεγε εντός του δικαστηρίου, όπου είχε πάει χωρίς μάσκα.

Πρόγραμμα όμως είχε και η έδρα, γι΄αυτό τον απομάκρυναν, του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ και στη συνέχεια δικάστηκε ερήμην, χωρίς δικηγόρο, και η ποινή του είναι 3 έτη φυλάκισης με αναστολή.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας (κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου από σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας) και έργω εξύβριση.

Φυσικά αυτό δεν τον σταμάτησε να κουνάει επιδεικτικά το χωρίς καμία νομική βάση και συνταγμένο από ιδιώτη χαρτί που διακινούν οι Έλληνες Αυτόχθονες, οι οποίοι προφανώς παραπλανούν και πείθουν τους αντιεμβολιαστές πως τέτοια «επανάσταση» θα τους δικαιώσει.

Όσο για τη διευθύντρια, κατέθεσε ότι ο αντιεμβολιαστής γονιός «Παρέμεινε εντός του σχολείου γύρω στα τρία τέταρτα. Διαταράχθηκε το κλίμα. Απειλούσε με αυτόφωρο τους εκπαιδευτικούς. Φώναζε ότι είμαστε παράνομοι. Με έσπρωξε στις σκάλες». Όλα αυτά συνέβησαν ενώπιον του παιδιού του και των συμμαθητών του. Το παιδί οδηγήθηκε σε μια ειδική αίθουσα για όσα δεν έχουν εμβόλιο ή αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου και τελικά ήρθε να το παραλάβει η μητέρα του.

Ας ελπίσουμε να είναι από τα τελευταία επεισόδια σε αυτό το κακόγουστο saga που έχει ξεκινήσει με την έναρξη των σχολείων.