Συνεχίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το θρίλερ με την εξαφάνιση του αρραβωνιαστικού της Gabby Petito, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη χρήση χρεωστικής κάρτας άλλου ατόμου, αλλά όχι για τη δολοφονία της συντρόφου του. Ο Brian Laundrie εξαφανίστηκε ένα μήνα πριν περίπου, σε δύσβατο πάρκο της Φλόριντα, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει από τότε ανθρωποκυνηγητό.

Ωστόσο, χθες, υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα του FBI, το οποίο όπως ανακοίνωσε, εντόπισε «ανθρώπινα λείψανα», σε ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα και κοντά σε αντικείμενα που ανήκουν στον Brian.

https://www.intronews.gr/7181-2-ipa-viastike-gynaika-se-treno-alla-an-oi-synepivates-kalousan-voitheia

«Νωρίτερα σήμερα, ερευνητές βρήκαν ό,τι φαίνεται να είναι ανθρώπινα λείψανα μαζί με προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα σακίδιο και ένα σημειωματάριο που ανήκουν στον Brian Laundrie» σε μια περιοχή που ήταν «μέχρι πρότινος βυθισμένη κάτω από νερό», είπε σε σύντομες δηλώσεις του πράκτορας του FBI. Ειδικοί εγκληματολόγοι ερευνητές θα παραμείνουν στην περιοχή «πιθανώς για αρκετές ημέρες», συμπλήρωσε.

Οι γονείς του Laundrie μετείχαν στην έρευνα του FBI και της αστυνομίας, που έγινε πάνω από ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του. «Έπειτα από μία έρευνα σε μονοπάτι το οποίο ακολουθούσε συχνά ο Μπράιαν, βρέθηκαν κάποια αντικείμενα που του ανήκαν», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας στο Associated Press. «Οι αρχές επιβολής του νόμου διενεργούν μία πιο εξονυχιστική έρευνα σε αυτή την περιοχή», συμπλήρωσε.

Το γραφείο του FBI στην Τάμπα μέσω Twitter επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν «αντικείμενα ενδιαφέροντος» στο πλαίσιο της έρευνας για τον Laundrie, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τα «πιθανόν ανθρώπινα λείψανα» βρέθηκαν κοντά στο σημείο που νωρίτερα είχαν εντοπιστεί τα αντικείμενα που συνδέονται με τον Laundrie, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται το Associated Press.