Από τους Kolonos Hooligans στον Thug Slime. Δεν πέρασαν παρά δύο 24ωρα από την επίθεση μιας συμμορίας ανηλίκων σε μαθητή Ά Λυκείου στο ΕΠΑΛ της περιοχής και η αστυνομία είχε να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο περιστατικό, χωρίς προς το παρόν να διαφαίνεται κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο. Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει μία συμμορία, συνήθως υπάρχει και μία δεύτερη με την οποία κοντράρονται για την κυριαρχία στην περιοχή.

Στο περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης σε καφετέρια στη Λένορμαν, ενεπλάκησαν πέντε άντρες. Ο Thug Slime, γνωστός ράπερ και μέλος της Capital Music που έχει φτιάξει ο Light, κατευθύνθηκε με ένα αυτοκίνητο προς την καφετέρια, έχοντας μαζί του τρεις ακόμα ανθρώπους, δύο Αλβανούς και έναν Έλληνα.

Στην καφετέρια πήγαν για να βρουν έναν διανομέα, που σύμφωνα με το protothema.gr είναι πατέρας 3 παιδιών. Μάλιστα, το περιστατικό που εκτυλίχθηκε, έγινε μπροστά στα μάτια ενός 10χρονου παιδιού. Οι 4 επιβαίνοντες το αμάξι, κατέβηκαν για να μιλήσουν σε επιθετικό ύφος με τον διανομέα, η κατάσταση κλιμακώθηκε και γρήγορα βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο διανομέας κι ένας από τους δύο Αλβανούς στην παρέα του Thug Slime.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ?????? (@thugslimee)

Ο 25χρονος ράπερ συνελήφθη και κρατείται από χθες στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού που ερευνά την υπόθεση. Ο Thug Slime έχει καταγωγή από Βουλγαρία και Νιγηρία και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν στο δημοτικό. Η περιοχή που εγκαταστάθηκαν και μεγάλωσε, είναι τα Σεπόλια και όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, έκανε παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ήταν συμμαθητής με τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Το μουσικό του ξεκίνημα έγινε τον Απρίλιο του 2019, όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του κλιπ, ενώ λίγο νωρίτερα η γνωριμία του με τον Mad Clip αποτέλεσε το διαβατήριο του για να μπει στην Capital και να γίνει κι αυτός ένα γνωστό όνομα της ραπ-τραπ σκηνής.

«Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το ’18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το “Λώρα”, που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του ’20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα» είχε δηλώσει ο Thug Slime.

Με τον Mad Clip μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει τον περασμένο Φεβρουάριο ένα τραγούδι, ενώ μόλις πριν 4 ημέρες ανέβηκε στο Youtube ένα τραγούδι όπου κάνει featuring ο Thug Slime και πριν 3 ημέρες ένα ντουέτο με τον Scar.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, στις 14 Οκτωβρίου, ο Thug Slime γράφει σχόλειο «Κάναμε υπομονή, κάνατε ό,τι κάνατε, πλάκα είχε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ?????? (@thugslimee)