Μια γυναίκα πυροβόλησε τον πρώην άνδρα της σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, τραυματίζοντάς τον σοβαρά για άγνωστα ακόμα αίτια.

Ο άνδρας που βρέθηκε στη μέση του δρόμου με αίματα στο κεφάλι και το όπλο κοντά του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ η γυναίκα συνελήφθη. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Ο 68χρονος διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με τη 49χρονη και απέκτησαν μαζί τη 12χρονη σήμερα κόρη τους. Με τεστ DNA αναγνώρισε το παιδί και κατάφερε να πάρει την κηδεμονία του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η δράστις, πράγμα που οδήγησε σε συνεχείς προστριβές ανάμεσα τους.

Οπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Facebook, η 49χρονη κατηγορούσε αυτόν και τη σύζυγό του, με την οποία μεγάλωνε μαζί τη 12χρονη, για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί. Σε κάποια ανάρτηση, μάλιστα, υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είναι του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA.

Στις αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και τις αστυνομικές αρχές.

Πώς έγινε η επίθεση στο Χαλάνδρι

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο πρώην της. Μόλις εκείνος κατέβηκε να πάρει την κόρη τους από το σχολικό ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και κάποια στιγμή έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά και στη μασχάλη.