Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απογραφής στη χώρα μας, όπου γίνεται και με ηλεκτρονικό τρόπο για πιο εύκολα και γρήγορα και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Όσοι δεν προλάβουν ή δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την απογραφή τους μέσω του Gov.gr, τότε θα διεξαχθεί διά ζώσης με προσωπική συνέντευξη.

Στην περίπτωση που ορισμένοι αποφασίσουν πως δεν θέλουν να απογραφούν, γιατί έχουμε και τους αρνητές βεβαίως, που θεωρούν πως είναι ένας τρόπος για τους ανακαλύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να τους εμβολιάσει την ώρα που κοιμούνται στο σπίτι τους (μιας και πιστεύουν πραγματικά ότι η απογραφή γίνεται για να εμβολιαστούν), τότε δεν θα πληρώσουν πρόστιμο, μιας και για την ώρα η ΕΛΣΤΑΤ δεν επιθυμεί να επιβάλλει. Ενδέχεται όμως αυτό να αλλάξει.

https://www.intronews.gr/8848-2-karditsa-moufa-pistopoiitika-dioxi-48-atoma

Από τη μία, λοιπόν, έχουμε τους αρνητές που παρακωλύουν την απογραφή στην χώρα, από την άλλη έχουμε και ορισμένους που από την ευχαρίστηση τους που απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις ξεχνάνε την πιο σημαντική επιλογή.

Αποθήκευση ναι, οριστική υποβολή όχι

Παρατηρείται πως οι περισσότεροι αντί να υποβάλλουν την απογραφή, καταλήγουν απλά να την αποθηκεύσουν. Το αποτέλεσμα είναι προφανώς να ενημερώνονται τηλεφωνικά για την πατάτα τους, ωστόσο το αναφέρουμε για τους επόμενους που την πατάνε, προκειμένου να γλιτώσουν την άβολη συζήτηση στο τηλέφωνο.

Αφού λοιπόν τελειώσετε με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, πατάτε αποθήκευση κι αν δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε κάτι ή δεν έχετε αφήσει κάτι κενό για να το συμπληρώσετε μετά, τότε στα δεξιά γράφει «οριστική υποβολή». Το επιλέγετε και τότε μόνο έχετε τελειώσει με την απογραφή σας.

https://www.intronews.gr/8855-2-kairos-ektakto-emy-chalazoptoseis