Ένα τέλος μπήκε στην υπόθεση της Gabby Petito και του αρραβωνιαστικού της, Brian Laundrie, αφού πλέον οι αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους. Η Gabby δολοφονήθηκε από τον φίλο της, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις ΗΠΑ, ενώ ο Brian που λίγες ημέρες μετά εξαφανίστηκε, αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι, όπως αναφέρει το BBC.

Υπενθυμίζεται πως τα λείψανα του εντοπίστηκαν στις 20 Οκτωβρίου, σε πάρκο της Φλόριντα, όπου είχε διαφύγει ο Brian προκειμένου το FBI να χάσει τα ίχνη του. Ο 23χρόνος είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών για την εξαφάνιση της Gabby, ωστόσο λίγες ώρες αφότου είχε βρεθεί το πτώμα γυναίκας – στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι ήταν της Gabby – είχε πάρει ένα σακίδιο και είχε εξαφανιστεί.

«Ο Chris και η Roberta Laundrie ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία», ανέφερε ο δικηγόρος Steven Bertolino. Οι γονείς του «θρηνούν ακόμη για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Η υπόθεση Gabby Petito

Η εξαφάνιση της Gabby και η μετέπειτα συνέχεια της υπόθεσης, είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ, ενώ στα ΜΜΕ ήταν «αγαπημένο θέμα». Κατά τη διάρκειας της εξιχνίασης, είχαν διατυπωθεί διάφορα σενάρια και υποθέσεις, ωστόσο ο άμεσος περίγυρος του ζευγαριού γνώριζε πως μεταξύ τους είχαν πολλές εντάσεις και τσακωμούς, παρά την ευτυχισμένη εικόνα που έδειχναν στα social media.

Οι δυο τους έφυγαν από τη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου, για να ταξιδέψουν με ένα φορτηγάκι στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις τους και τις περιοχές που επισκέπτονταν κάθε φορά. Η ζωή που έδειχναν τα δύο παιδιά έμοιαζε να ήταν αξιοζήλευτη.

https://www.intronews.gr/8933-2-lacta-otan-to-pio-glyko-kommati-tis-zois-sou

Η Gabby όμορφη, φρέσκια και φιλόδοξη, που είχε βρει την αγάπη στο πρόσωπο του γοητευτικού Brian Laundrie. Εκείνος την είχε ερωτευτεί στα 15 του, τη φρόντιζε, την υποστήριζε, ήταν διαχυτικός μπροστά σε φίλους και της είχε υποσχεθεί πως «θα περάσουμε τη ζωή μας μαζί».

Κάποιοι, όμως, γνώριζαν ότι ο Brian ήταν ένας οξύθυμος άνδρας. Προσπαθούσε να την ελέγχει, να την απομονώσει από τον περίγυρό της, ενώ με βάση κάποια συγκεκριμένα περιστατικά, ήταν και αρκετά ασταθής. Την ώρα, λοιπόν, που οι φωτογραφίες ανέβαιναν στο Instagram, οι δυο τους μάλωναν, σε σημείο που ενεπλάκη και η αστυνομία, στην οποία η Gabby πήρε την ευθύνη πάνω της για ένα τσακωμό, λέγοντας τους πως πάσχει από διαταραχή στρες και ξεσπάει στο σύντροφό της. Η αστυνομία πρότεινε να περάσουν τη νύχτα ξεχωριστά, με τον Brian να κοιμάται σε δωμάτιο ξενοδοχείου και την Gabby στο βανάκι που είχαν μαζί τους.

Οι καυγάδες συνέχισαν και μετά το περιστατικό, υποδηλώνοντας πως επρόκειτο για μια κακοποιητική σχέση. Χαρακτηριστικό είναι και το περιστατικό που εκείνος της άρπαξε το κινητό και προσπάθησε να φύγει με το βαν, με την Petito να σκαρφαλώνει και να φωνάζει «γιατί είσαι τόσο κακός;».

Τελικά, το τραγικό φινάλε της Gabby ήταν να στραγγαλιστεί και η σορός της να εντοπιστεί λίγο καιρό μετά, στις 19 Σεπτεμβρίου, κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ.