Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, για ακόμα μια φορά στο θέμα του εμβολιασμού, σχολιάζοντας καυστικά τους αρνητές, με αφορμή την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν χθες σε πρεμιέρα τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις τους. «Είστε αισιόδοξος για το θέατρο με τα νέα μέτρα;», τον ρώτησαν. «Οχι, ποτέ δεν είμαι απάντησε».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απάντησε ακόμη και στην ερώτηση αν είναι εμβολιασμένος απαντώντας «εννοείται έχω εμβολιαστεί», κάνοντας στην συνέχεια στους δημοσιογράφους την ίδια ερώτηση. Και όταν απάντησαν εκείνοι θετικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος τους απάντησε: «Αν δεν ήσασταν, θα σας πέταγα έξω τώρα αυτή τη στιγμή».

Το ξέσπασμα του Καφετζόπουλου κατά των αρνητών

Πρόσφατα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος τοποθετήθηκε αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχονται οι επιστήμονες το τελευταίο διάστημα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στη φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε εναντίον των αρνητών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εμμέσως και στο περιστατικό της επίθεσης εναντίον του καθηγητή πνευμονολογίας, Θοδωρή Βασιλακόπουλο.

«Το ξέραμε. Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα. Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω απο παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθό» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξέρω έναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι -το λεει και τ’ όνομα- που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ’ τα εργαστήριά τους.

Τώρα όμως έκαναν μεγάλο το λάθος! Αποθρασυσμένοι από τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…! Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες; Εδώ στο φαρ-ουέστ κανει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος. Εδώ είμαστε κράτος

Πουτ@να όλα!!! Όλα!!! [στη φωτογραφια – που την ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου -ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ.»