Τα πράγματα μπορούν να πάνε εξαιρετικά στραβά κάποιες φορές και ο άνδρας από το Dickerson του Maryland πλέον το γνωρίζει πολύ καλά. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, 929 τετραγωνικών, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν φίδια στο εσωτερικό, είχε την ιδέα να ανάψει κάρβουνα, προκειμένου να τα διώξει. Το ένα σπίτι καίγεται, παίρνει άλλη αξία πια.

Τα κάρβουνα, ωστόσο, τα τοποθέτησε πολύ κοντά σε εύφλεκτα υλικά, με αποτέλεσμα να αρπάξει το υπόγειο και στη συνέχεια όλο το σπίτι, το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Όπως γράφει η Washington Post, το πρόβλημα με τα φίδια το αντιμετώπιζε και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Σε ένα σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων μάλιστα.

Χρειάστηκαν 75 πυροσβέστες και αρκετές ώρες προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο δολάρια. Το σπίτι είχε αγοραστεί πρόσφατα, έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία.

Η Πυροσβεστική χαρακτήρισε ατύχημα το περιστατικό, καθώς δεν υπήρξαν αποδείξεις ή πρόθεση για την πρόκληση της πυρκαγιάς. Όμως, με αφορμή αυτό το συμβάν, ο πυροσβέστης Pete Piringer συμβούλευσε τους πολίτες να απευθύνονται σε επαγγελματίες σε περίπτωση που έχουν πρόβλημα με «εισβολείς» στο σπίτι τους.

https://www.intronews.gr/9578-2-indonisia-synnefo-tefras-ekrixi-ifaisteiou