Διασωληνωμένος με υποστήριξη οξυγόνου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Τράγκας, μετά τη νόσηση του από κορωνοϊό. Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος αντιεμβολιαστών «Κ.ΕΛ.ΑΝ» (Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι), προσβλήθηκε από τον ιό και καθώς είναι ανεμβολίαστος, αλλά και με υποκείμενο νόσημα, εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο Γιώργος Τράγκας πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη για τον οποίο ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και σαφώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα και λόγω ηλικίας. Η εισαγωγή του ήταν άμεση και μέσα σε λίγες ώρες πήγε από απλή κλίνη σε ΜΕΘ, όπου του παρέχεται υποστήριξη οξυγόνου. Η κατάσταση του είναι δύσκολη και κρίσιμη, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, κ. Πάρις Κουρτζίδης.

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!».

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κουρτζίδης είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Twitter όπου χαρακτήριζε την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα ικανοποιητική.

Να αναφερθεί πως στο νοσοκομείο «Σωτηρία» βρίσκεται και η σύζυγός του κ. Τράγκα, η οποία σύμφωνα με το protothema.gr δεν αντιμετωπίζει κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα προς το παρόν και βρίσκεται σε απλή κλίνη.