Νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λακωνία. Ένας 40χρονος αλβανικής υπηκοότητας τα μεσάνυχτα της Κυριακής έπνιξε με τα χέρια του, τη 36χρονη σύζυγό του στον Βλαχιώτη Λακωνίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ1.

Μετά από λογομαχία, ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του, ενώ στο δίπλα δωμάτιο κοιμούνταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr πρόκειται για ζευγάρι με δύο παιδιά και εργάζονται σε καλλιέργειες, ενώ δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Η ομολογία του 40χρονου μετά τη δολοφονία στη Λακωνία

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Ο 40χρονος επιχείρησε να φύγει μετά τη δολοφονία της γυναίκας του και μητέρα των παιδιών του, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το έγκλημα. «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.