Κατηγορούμε συχνά την Ελλάδα για την έλλειψη οργάνωσης, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο μύθος. Έχουμε μια χαρά οργάνωση σε πάρα πολλά επίπεδα. Να, για παράδειγμα χθες στην Πιερία είδαμε μια από τις πιο καλά οργανωμένες δράσεις από αρνητές γονείς που αντιδρούν σε εμβόλια, μάσκες και πρωτόκολλα υγείας στα σχολεία και γι΄αυτό δε στέλνουν τα παιδιά τους. Αυτοί οι αυτόκλητοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος», περικύκλωσαν τον διευθυντή του σχολείου των παιδιών τους , του επιτέθηκαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον έφεραν αντιμέτωπο με το νόμο. Ποιο νόμο; Το νόμο της ζούγκλας μάλλον. Ή, καλύτερα, το νόμο του τρελού.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ομάδα από αρνητές γονείς, 5 άτομα για την ακρίβεια, περικύκλωσαν τον διευθυντή του γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας, του πέρασαν χειροπέδες και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κατερίνης, όπου οι αστυνομικοί, προς έκπληξη τους, ήταν μάρτυρες σε σκηνικό… απείρου κάλλους.

Ο διευθυντής είχε μώλωπες στα χέρια και οι αστυνομικοί του έβγαλαν αμέσως τις χειροπέδες και τον πήγαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά. Οι 5 δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο δήμαρχος, κ. Αναστάσιος Μανωλάς, ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα»

Κι επειδή όλο αυτό είναι πια τέρμα σουρεάλ και η πραγματικότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με χιούμορ, έχουμε κάνει ήδη εικόνα στο κεφάλι μας τη σύσταση αυτής της μικρής task force από τους αρνητές.

«Ένας αρνητής γονιός κάθεται έξω από το σχολείο. Είναι θυμωμένος. Αλλά και μόνος. Ψάχνει παρέα. Δεν αντέχει πια το μπούλινγκ της απόρριψης επειδή δε βάζει μέσα του τα τσιπάκια των εμβολίων κι επειδή έχει ανακαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή κάτι δισεκατομμυριούχοι θέλουν να του πάρουν την ελεύθερη βούληση γιατί τον θεωρούν πολύ επικίνδυνο για την ανατροπή.

Κάποια στιγμή, κοιτάζει μέσα στους υπονόμους και βλέπει άλλους αντιστασιακούς αρνητές. Του φωνάζουν «εεε, αρνητή, θες να παίτσουμε;» και εκείνος, πληγωμένος ων, πάει. Γίνονται φίλοι. Συζητούν σε ομαδικά τσατ σε δικό τους social media που λέγεται «Vax off». Ανταλλάζουν σκέψεις, μοιράζονται κείμενα από φιλοσόφους της κοινωνίας, όπως ο Γρηγόρης Πετράκος. Κάνουν όλοι μαζί τατουάζ το πρόσωπό του και δίνουν όρκους αιώνιας φιλίας. «Comrades» αποκαλούνται μεταξύτωνε.

Έχει έρθει η στιγμή να πάνε τη συντροφικότητα τους ένα βήμα παραπέρα. Πρώτος στόχος ο διευθυντής του γυμνασίου. Όλοι ξεκινούν από τα χαμηλά και φτάνουν στα ψηλά. Τα όνειρα είναι πολλά γι΄αυτή την πεντάδα οραματιστών και πιονέρων. Όπως ο Φρεντ, η Βίλμα, η Δάφνη, ο Σάγκι και ο Σκούμπι, θέλουν να ξεσκεπάζουν το κακό. Ο κάθε ένας έχει τη δική του δεξιότητα. Αλληλοσυμπληρώνονται. Μιλάνε μέρες για το σχέδιο και την πρώτη τους επιχείρηση. Το βράδυ πριν επιτεθούν, δε μπορούν να κοιμηθούν από το άγχος.

Ξημέρωσε. Σήμερα είναι η μέρα. Όλοι στις θέσεις τους. Περιμένουν το σήμα του αρχηγού για να δράσουν. Στο τέλος, η επιχείρηση έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Οι αρνητές είναι νικητές. Το καλό έχει επικρατήσει στον κόσμο ξανά. Το βράδυ θα το γιορτάσουν με λουκάνικα στη σχάρα και μπύρα Πιερίας. Θα ανάψουν κι ένα πούρο και θα φυσήξουν τον καπνό στο πρόσωπο του εχθρού, στον Κορωνοϊό.

Μια όμορφη μέρα ξημέρωσε στην Πιερία.

The end…»

Αν το παραπάνω σας φαίνεται σενάριο μυθοπλασίας, μάλλον δεν έχετε ζήσει πολύ καιρό σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι μακριά η στιγμή που οι αρνητές θα συστήσουν «συμμορίες» και θα επιτίθενται με μεγαλύτερη συχνότητα σε δασκάλους, νοσοκομειακούς, υγειονομικούς και όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν.