Το χρυσοπληρωμένο μοντέλο του OnlyFans ξόδεψε  20.000 δολάρια για να αποκτήσει τα τέλεια βραζιλιάνικα οπίσθια, ωστόσο κάτι δεν πήγε και πολύ καλά. Όπως κάλλιστα μπορεί να συμβεί στις πλαστικές επεμβάσεις τέτοιους είδους. «Δεν το μετανιώνω, η ομορφιά πάνω από όλα» δηλώνει λέει πάντως η ίδια.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Kazumi Squirts (όχι το πραγματικό της όνομα), η οποία με την περιουσία που βγάζει επενδύει στις επεμβάσεις για το τέλειο κορμί, πήγε να φτιάξει τα οπίσθια αλλά το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να καθίσει.

Η 24χρονη που ζει στο Μαϊάμι θυσίασε τη λειτουργικότητα του κορμιού της, για να μπορέσει να έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν μπορεί πλέον ούτε να ξαπλώσει, αλλά δε βαριέσαι. Τα οπίσθια να είναι μεγάλα.

Η Kazumi πάντως όχι απλά δεν το μετανιώνει, αλλά αποδίδει και τις τόσες επεμβάσεις στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, όταν την κορόϊδευαν συνεχώς για το skinny κορμί της.

Από την άλλη πλευρά, οι φαν της δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το βραζιλιάνικο πλέον χυμώδες κορμί της και πληρώνουν αδρά για τις περφόρμανς στο OnlyFans.