Η αρχική αισιοδοξία των γιατρών έχει μετατραπεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, μιας και ο Γιώργος Τράγκας επιβαρύνεται διαρκώς στην υγεία του από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του OPEN, ο δημοσιογράφος που βρίσκεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ τα τελευταία 24ωρα, υπέστη έμφραγμα την Παρασκευή, γεγονός που επιδείνωσε κι άλλο την ούτως ή άλλως βεβαρυμένη κατάστασή του.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας, που τις πρώτες ημέρες είχε κάνει μια αισιόδοξη ανάρτηση, χαρακτήρισε σε νέα του ανάρτηση ως πολύ κρίσιμη την κατάσταση του δημοσιογράφου. Το ενθαρρυντικό, όπως είπε, είναι πως το οξυγόνο του βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής».

Ο ανεμβολίαστος δημοσιογράφος είχε εισαχθεί στις αρχές της εβδομάδας στο νοσοκομείο Σωτηρία μαζί με τη γυναίκα του. Αν και στην αρχή δεν είχε μπει σε ΜΕΘ, αλλά είχε υποστήριξη οξυγόνου, τελικά δεν τη γλύτωσε και μπήκε σε ΜΕΘ. Η κατάσταση τους συζύγου του παραμένει σταθερή.

https://www.youtube.com/watch?v=sg8z4gr1JXI