Μέλος ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία όταν ερευνούσε ληστεία σε βάρος πεζού στη λεωφόρο Δημιουργίας στον Ασπρόπυργο. Όταν προσπάθησε να καταλάβει τι του συνέβαινε, διαπίστωσε πως στο αλεξίσφαιρό του, στην περιοχή της κοιλιάς, ήταν καρφωμένη αδέσποτη σφαίρα από 9άρι πιστόλι…

Ένοπλο περιστατικό απασχόλησε τις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης (15/3) στην περιοχή των Νεόκτιστων στον Ασπρόπυργο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για περιστατικό ένοπλης ληστείας η οποία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Μάλιστα έγινε λόγος ακόμη και για καταιγισμό από 15 πυροβολισμούς από άγνωστο, ο οποίος έβαλλε σε βάρος αστυνομικών.

Πληροφορίες του intronews.gr όμως, έκαναν λόγο για δύο διαφορετικά περιστατικά. Λίγο μετά τις 21:00 μία κλήση προς την Άμεση Δράση μιλούσε για περιστατικό όπου άγνωστος πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σχεδόν ταυτόχρονα προέκυψε κλήση για ληστεία πεζού αρκετά κοντά, στη λεωφόρο Δημιουργίας. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο του δεύτερου περιστατικού. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς ένιωσε αδιαθεσία. Εκεί οι συνάδελφοί του εντόπισαν την αδέσποτη σφαίρα στον κορμό του. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Αστυνομικές πηγές πάντως διαψεύδουν τη συμμετοχή αστυνομικών σε ένοπλο περιστατικό στην ίδια περιοχή. Γίνονται έρευνες προκειμένου να εξιχνιαστούν οι ακριβείς συνθήκες για όλα όσα συνέβησαν, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.