Τη συνδρομή των πολιτών επιζητεί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην περιπέτεια του μικρού Σάλεχ. Η Αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του βιολογικού πατέρα του παιδιού, καθώς αυτός είναι και ο απαγωγέας του μικρού Σάλεχ!

Η ΕΛ.ΑΣ. όπως και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αναζητήσεων βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς γίνεται έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ένας 38χρονος Σύρος, ο οποίος άρπαξε τον μόλις 7 χρονών γιο του, λετονικής καταγωγής, τον μικρούλη Σάλεχ Οβτσαρένκο.

Ο 38χρονος ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών, άρπαξε τον βιολογικό του γιο από τα χέρια της 40χρονης Λετονής μητέρας του το βράδυ της 25ης Ιουνίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδας και έκτοτε η τύχη των δύο αγνοείται.

Ο 38χρονος εξαπάτησε τη μητέρα του παιδιού λέγοντας πως θα ήθελε να περάσει λίγο χρόνο μαζί με τον Σάλεχ. Όταν η 40χρονη έδωσε το «ΟΚ», βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο πατέρας του παιδιού της την κάλεσε και της ζήτησε λύτρα για να της δώσει το παιδί τους πίσω.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο κατόπι του δράστη της αρπαγής και ζήτησε την αρωγή της εισαγγελίας που έδωσε το «πράσινο φως» για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Πρόκειται για τον BARAKAT (επ.) RAMI (ον.) του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία.

Σάλεχ
Ο βιολογικός πατέρας του Σάλεχ έχει κατηγορηθεί για διακίνηση μεταναστών

Οι πολίτες που ενδεχομένως να τον έχουν δει καλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Ταυτόχρονα έχει εκδοθεί Amber Alert για τον μικρό Σάλεχ Οβτσαρένκο. Ο 7χρονος έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Σάλεχ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εκφράζεται η ανησυχία πως ο πατέρας του νεαρού παιδιού έχει πάρει το παιδί στο εξωτερικό. Παράλληλα η μητέρα του παιδιού ανησυχεί για την υγεία του Σάλεχ.