Μια Ρωσίδα που ισχυρίζεται ότι εκπαιδεύτηκε ως κατάσκοπος στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα με τον Vladimir Putin, αναφέρει ότι της έμαθε να «αποπλανεί» τους στόχους της. Γεννημένη στην ΕΣΣΔ, η Aliia Roza, θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, ενός υψηλόβαθμου στρατηγού, και να καταταγεί στο στρατό.

Εκπαιδεύτηκε ως κατάσκοπος, με τους ίδιους ανθρώπους που εκπαίδευσαν τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο. Παρομοίασε την εμπειρία με την ταινία Red Sparrow, όπου πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence ως Dominika Egorova, μια πρώην μπαλαρίνα που εγγράφεται σε ένα πρόγραμμα ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών και αρχίζει να χρησιμοποιεί το σώμα της ως όπλο για να παγιδεύσει έναν πράκτορα της CIA.

Η 37χρονη Roza περιέγραψε την εμπειρία της στο εκπαιδευτικό της κέντρο όπου διδάχτηκε πώς να αποπλανεί τους άνδρες, πώς να τους χειραγωγεί ψυχολογικά, πώς να εκμαιεύει πληροφορίες και να τις παραδίδει στην αστυνομία. Για την πρώτη της αποστολή, είπε ότι έπρεπε να προσποιηθεί ότι ήταν ιερόδουλη, ώστε να μπορεί «να πάει σε ένα κλαμπ και να αποπλανήσει τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας που προμήθευε ναρκωτικά στη χώρα».

Υποστηρίζει ότι τα μέλη της συμμορίας την είχαν «παρακολούθηση», λέγοντας πώς την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και την έριξαν σε ένα σκοτεινό δάσος, όπου την χτύπησαν. Η κατάσκοπος κατέληξε να ερωτευτεί τον στόχο, που ονομαζόταν Vladimir, καθώς ήταν εκείνος που την έσωσε. Τελικά, του έδωσε τις επαφές της στη Μόσχα για να έρθει σε επαφή μαζί του «σε περίπτωση που του συνέβαινε κάτι».

Η αστυνομία άρχισε να την ψάχνει και είπε ότι οι φίλοι του Vladimir την έκρυψαν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να αρχίσει να ζει τη ζωή της. Μετά από αυτήν την τραυματική εμπειρία, που την στιγμάτισε, ερωτεύτηκε αργότερα έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 και έμεινε έγκυος. Ο σύζυγός της φυλακίστηκε αργότερα και πέθανε στη φυλακή. Τώρα, μένει στις ΗΠΑ και μοιράζεται τα όσα πέρασε στην Ρωσία, ενώ τάσσεται κατά του πολέμου και του Putin.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roza ? (@aliiaroza)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Johnny Depp – Amber Heard: Πλήθος διασήμων στη λίστα μαρτύρων – Μέχρι και ο Elon Musk θα καταθέσει

Antetokounbros: Συμμετείχε τελικά ο Κοψιάλης στον διαγωνισμό για το σπίτι των 100 χιλιάδων

Britney Spears: Τα νέα της τραγούδια, ο μανιώδης χορός και η εμμονή της με το Instagram