Συνεχίζεται το θρίλερ στο οποίο έχει εξελιχτεί η δίκη του Johnny Depp κατά της Amber Heard, με τις καταθέσεις της δεύτερης να λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες. Η 36χρονη ηθοποιός περιγράφει κλαίγοντας γοερά πως ο Johnny Depp την κακοποίησε σεξουαλικά με μπουκάλι μετά από μεγάλο τσακωμό τους στην Αυστραλία, το 2015.

Με την σειρά του, ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι εκείνος είναι που υπέστη επίθεση με μπουκάλι στο συγκεκριμένο περιστατικό, τραυματίζοντας το ένα του δάχτυλο. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, η Heard είχε δηλώσει ότι δεν ήταν παρούσα.

Όσον αφορά την κατάθεση για την σεξουαλική κακοποίηση, οι δικηγόροι του Depp την χαρακτήρισαν ως «την παράσταση της ζωής της».

Στη κατάθεσή της, κατά την οποία κατέρρευσε η Amber Heard ανακαλεί το χρονικό της φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησής της: «Κάποια στιγμή είναι από πάνω μου και ουρλιάζει «Σε μισώ γαμώτο, μου κατέστρεψες τη γαμ@@@ ζωή μου». Είμαι στον πάγκο, με έχει πιάσει από το λαιμό και είναι από πάνω μου. Κοιτάζω στα μάτια του και δεν τον βλέπω πια. Δεν ήταν πια εκείνος. Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Προσπαθούσα να του μιλήσω, να το πω με κάποιον τρόπο ότι ήμουν εγώ. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον Τζόνι αλλά δεν ήταν εκεί. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να σηκωθώ για να του πω ότι με πονάει. Δεν μπορούσα να του μιλήσω. Δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Και συνεχίζει: «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σκυμμένη ανάποδα στο μπαρ, κοιτούσα το μπλε φως. Η πλάτη μου ήταν στον πάγκο. Νόμιζα ότι με χτυπούσε. Ένιωσα αυτή την πίεση στο ηβικό μου οστό και ένιωθα το χέρι του να κινείται. Έμοιαζε σαν να με χτυπούσε. Απλά ένιωθα αυτή την πίεση. Δε θυμάμαι τι είπα, θυμάμαι μόνο ότι προσπαθούσα να μείνω ακίνητη, χωρίς να θέλω να κουνηθώ. Θυμάμαι να κοιτάζω γύρω στο δωμάτιο, να κοιτάζω όλα τα σπασμένα μπουκάλια, τα σπασμένα γυαλιά και θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα εάν το μπουκάλι που ήταν μέσα μου ήταν σπασμένο, δεν ήξερα εάν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο. Δεν μπορούσα να το νιώσω, δεν ένιωθα πόνο, δεν ένιωθα τίποτα. Είδα τόσα πολλά σπασμένα γυαλιά που δεν ήξερα εάν αυτό που κράταγε ο Τζόνι ήταν σπασμένο ή όχι και θυμάμαι ότι παρακαλούσα να μην είναι σπασμένο. Δεν ξέρω πώς κατέβηκα από τον πάγκο. Απλά θυμάμαι ότι βρέθηκα στο μπάνιο. Θυμάμαι να κάνω εμετό, τον ήχο που έκανε η φωνή μου. Έχασα τον έλεγχο της κύστης μου. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα».

H νομική ομάδα του Johnny Depp ισχυρίστηκε πως οι ιστορίες για την κακοποίηση έχουν ενισχυθεί με «νέες και βολικές λεπτομέρειες» και ότι σκοπεύει να εκθέσει τα ψέματά της στην αντεξέταση.

Η δίκη συκοφαντικής δυσφήμησης του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard συνεχίζεται. 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Amber Heard: Η φοβισμένη αντίδρασή της όταν ο Johnny Depp την πλησίασε στο δικαστήριο

Amber Heard: Όλα όσα κατέθεσε για την σχέση της με τον Depp – Ο έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

Amber Heard: Κατέθεσε η πρώτη μάρτυράς της – Περιέγραψε σκηνές ενδοοικογενειακής βίας και χαρακτήρισε τον Depp εμμονικά ζηλιάρη