Οι Bennifer(Jennifer Lopez και Ben Affleck) μετά από 17 χρόνια είναι γεγονός. Το γνωστό ζευγάρι που κυνήγαγαν οι παπαράτσι το μακρινό 2004, έχει γίνει κεντρικό θέμα συζητήσεων. Μια ο φακός τους απαθανατίζει σε εστιατόρια, μια στις διακοπές τους και τώρα ενώ αναζητούν την επόμενη έπαυλη για να στεγάσουν την (νέα) αγάπη τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αναζητούν το φτωχικό τους στην περιοχή του Λος Άντζελες, και την Πέμπτη (15/07) επισκέφθηκαν ένα αρχοντικό. Το πολυτελές σπίτι βρίσκεται στο Billionaires Row, αξίζει 65 εκατομμύρια δολάρια, και είναι περισσότερα από 31.000 τετραγωνικά πόδια, Επιπλέον, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

Μπορεί αυτή η φορά να είναι πιο τυχερή για εκείνους και τελικά να δεθούν με τα δεσμά του γάμου. Παρότι και οι δύο έχουν αποκτήσει παιδιά, έχουν αλλάξει κάμποσους συντρόφους, χώρισαν πρόσφατα, και δεν διστάζουν να κάνουν τόσο γρήγορα το coming out προς το κοινό.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, όταν ο ηθοποιός χώρισε με την επί έναν χρόνο σύντροφό του, την Άννα ντε Άρμας. Οι δηλώσεις του στην συνέχεια για την Jennifer Lopez έδιναν και έπαιρναν. «Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί μαζί της – σεξιστές, ρατσιστές. Άσχημα, ανήθικα πράγματα γράφτηκαν γι’ αυτήν… Τώρα την εκθειάζουν και τη σέβονται για τη δουλειά που έκανε, από πού προήλθε, τι πέτυχε – όπως θα έπρεπε να έχει γίνει εξ αρχής!».

Σε δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρεται ότι ο Μπεν Άφλεκ άρχισε να της στέλνει email τον Φεβρουάριο, βομβαρδίζοντάς της. Εκείνη βρισκόταν στην Δομινικανή Δημοκρατία για τις ανάγκες της ταινίας, Shotgun Wedding. Φήμες τότε ξέσπασαν ότι ο αρραβώνας της με τον Άλεξ Ροντρίγκες, δεν ήταν και στα καλύτερά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπεν Άφλεκ έγραψε στα e-mail του ότι ευχόταν να μπορούσε να είναι μαζί της και προφανώς της έκανε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της. Πόσο ποια να αντέξει και να μην λυγίσει; Ο ιστότοπος Showbiz TMZ έγραψε: «Μας λένε ότι συνέχισαν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο ένας στον άλλο, για όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της Τζένιφερ Λόπεζ, τα οποία ολοκληρώθηκαν στα τέλη Απριλίου». Στην συνέχεια χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανακοινώθηκε στις 15 Απριλίου, ενώ στην συνέχεια έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις με τον Affleck.

* Φωτογραφία: Getty Images