Η Angelina Jolie βρίσκεται στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην πόλη Λβιβ, με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού της στην χώρα να είναι ασαφείς. Σημειώνεται πως η ουκρανική πόλη δέχεται επιθέσεις από τον ρωσικό στρατό τις τελευταίες εβδομάδες και νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μια πυραυλική επίθεση στην πόλη άφησε πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς.

Η σταρ του Χόλιγουντ συνομίλησε με τραυματισμένα παιδιά σε νοσοκομείο από την περιφέρεια του Ντονέτσκ, καθώς και παιδιά σε τοπικό ορφανοτροφείο, καθώς και με πρόσφυγες του πολέμου γενικότερα. Η Jolie εθεάθη μάλιστα και σε ένα καφέ, με την Maya Pidhorodetska να ανεβάζει βίντεο με την ηθοποιό και να γράφει: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά Λβιβ. Απλά πήγα να πιω καφέ. Απλά η Angelina Jolie».

Ωστόσο, μπορεί ορισμένες στιγμές να είναι ήρεμες στην Ουκρανία, ο πόλεμος όμως μαίνεται. Σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, η Angelina Jolie διακρίνεται α περπατά γρήγορα με τη συνοδεία της προς ασφαλές μέρος υπό τον φόβο αεροπορικής επίθεσης καθώς ηχούν οι σειρήνες.

Στο βίντεο ακούγεται μία γυναίκα μέλος της συνοδείας της ηθοποιού να λέει στον άνθρωπο που τραβάει το εν λόγω στιγμιότυπο «παρακαλώ, όχι άλλο». Η 46χρονη ηθοποιός χαιρετά προς την κάμερα και είπε πως «Είμαι εντάξει» σε όσου τη ρωτούσαν αν είναι καλά.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian – Pete Davidson: Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του σε όσους τον αποκαλούν «δεξιό»