Για τον 66χρονο προφυλακισμένο λυράρη ο οποίος κατηγορείται ότι βιάζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι από το 2018 μέχρι και σήμερα μίλησε οικογενειακή του φίλη, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας».

«Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και λέω ότι δεν μιλάνε και λέω ότι δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Δεν είδαμε κάτι, δεν το βάζει το μυαλό μας. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Στην ερώτηση πως ήταν σαν άνθρωπος ο 66χρονος λυράρης, δήλωσε: «Ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα».

Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο για τη φυλακή πήρε την Παρασκευή ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα.

Ο 66χρονος μουσικός, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη. Ωστόσο δεν έπεισε τις Αρχές. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.