Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται η εξέταση του Μπόρις Κλέιμαν από τον τακτικό ανακριτή, με τον 33χρονο τερματοφύλακα να ζητά ακόμη και εξέταση από… ανιχνευτή ψεύδους για να πείσεις πως είναι αθώος.

Ο Ισραηλινός με ουκρανικές καταβολές επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας, στο κλαμπ του Κολωνακίου «Clown Dogs». Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος ήρωας στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτουν.

Τα ισραηλίτικα Μέσα έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση και μάλιστα ειδικοί απεσταλμένοι βρίσκονται στη χώρα μας, καθώς ο 33χρονος αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Η απολογία του ποδοσφαιριστή ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και συνεχίζεται προκειμένου ν’ αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι. Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος έχει ήδη αιτηθεί την αποφυλάκισή του, υπό όρους, ενώ έπεσε στο τραπέζι ακόμη και η εξέταση του κατηγορούμενου από… ανιχνευτή ψεύδους.

«Έχουν κάνει συνομωσία εναντίον μου. Είμαι έτοιμος να εξεταστώ από ανιχνευτή ψεύδους. Το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο, αν έκανα κάτι κακό, θα μπορούσαν να καταθέσουν εναντίον μου. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ εμού και της κοπέλας», φέρεται να κατέθεσε ο 33χρονος.