Οι πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτα την Ελλάδα έχουν απασχολήσει ιδιαιτέρως τα ξένα μέσα, με πολλούς celebrities να εκφράζουν την στήριξή τους στην χώρα. Μιλάμε για μια εν ενεργεία βιβλική καταστροφή που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Ακόμα και ένα post μπορεί να βοηθήσει. Η Bella Hadid, μετά από την Κέιτ Μπλάνσετ, στέλνει το δικό της μήνυμα προς την Ελλάδα.

Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την δημοσίευση του Ερυθρού Σταυρού, όπου αναγράφονται τα στοιχεία, που μπορεί κανείς να δωρίσει χρήματα ή τρόφιμα για τους πυρόπληκτους. Στην συνέχεια έκανε repost την ανάρτηση της Μαίρης Κατράντζου, όπου φαίνεται η πυρκαγιά να καίει τεράστιες δασικές εκτάσεις. Εξέφρασε την λύπη της γράφοντας: «Ελλάδα. Καταστρέφεται». Η Hadid έχει 44.8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, οπότε μια μόνο δημοσίευση της μπορεί να φανεί σωτήρια.

Το μοντέλο κάνει συχνά αναρτήσεις με κοινωνικό και πολιτικό υπόβαθρο, ειδικά όσον αφορά την Παλαιστίνη, από όπου και κατάγεται. Έχει εκφράσει πολλές φορές την συμπαράστασή της στον παλαιστινιακό λαό, ενώ έχει παραβρεθεί και σε διαδηλώσεις, φορώντας μία παραδοσιακή μαντίλα -κεφιγιέ όπως είναι γνωστή – μάσκα προσώπου. Έχει αναφέρει ότι τους συγγενείς της, «τους έβγαλαν έξω από τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, μετά στον Λίβανο, μετά στην Τυνησία».

Bella Hadid δημοσίευση

https://www.intronews.gr/cate-blanchett-oi-anartiseis-tis-gia-tis-pyrkagies-stin-ellada-den-einai-dynaton-oi-igetes-prepei-na-drasoun-amesa