Δύο πωλητές Ρομά στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάγκου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μια ταβέρνα του πανηγυριού. Κάποια στιγμή ο 37χρονος άντρας έβγαλε ένα όπλο περίστροφο, το οποίο τελικά ήταν μαϊμού, και απείλησε τον κόσμο τον 36χρονο άντρα.

Ο 36χρονος έπεσε πάνω του, τον έριξε κάτω κι έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Στην ταβέρνα βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος μετά την μαχαιριά έτρεξε στο σημείο. Ο 36χρονος εξαφανίστηκε κι ο 37χρονος παρέδωσε το ψεύτικο όπλο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Τις έρευνες για την υπόθεση και τον εντοπισμό του 36χρονου Ρομά διεξάγουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού πολιτιστικού κέντρου Αγίου Μάμα , Χρήστο Γκούζιο, «όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:30 το βράδυ όταν δύο ομάδες Ρομά βρισκόντουσαν στο χώρο του Λούνα Πάρκ. Για δικούς τους λόγους, προφανώς για τα στέκια που στήνουν να πουλούν την πραμάτεια τους, δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο ένας έβγαλε ένα ψευτικό όπλο και ο άλλος έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του τραυματίζοντάς τον. Ο χτυπημένος άντρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και ο άλλος εξαφανίστηκε από το πανηγύρι» είπε μεταξύ άλλων.