Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και πλέον σε λίγες ημέρες από σήμερα, θα έχουμε κλείσει και επίσημα ένα χρόνο. Και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος σύντομα, αλλά να που το διάσημο supermodel, Καπρίς Μπουρέ, έχει σκεφτεί το σχέδιό της για να μπορέσει να το κάνει πράξη.

Ειδικότερα, η ίδια σκέφτεσαι, όπως είπε στην Daily Mail, να επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, και να χρησιμοποιήσει το δικό της «όπλο», δηλαδή το γυμνό. «Αν αυτό οδηγούσε στο τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, θα το έκανα», εξηγώντας πως θα έστελνε γυμνές της φωτογραφίες.

Καπρίς Μπουρέ

«Θα μπορούσα να στείλω στον Πούτιν ένα γράμμα και να του υπόσχομαι γυμνές φωτογραφίες μου, αν αποφασίσει να αποσύρει τα στρατεύματά του από την Ουκρανία. Αν αυτό οδηγούσε στο τέλος του πολέμου, θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η Καπρίς Μπουρέ δήλωσε και προβληματισμένη για την υγεία του Πούτιν, αφού «έχω ακούσει μια φήμη ότι είναι νεκρός και ανησυχώ για τον αντικαταστάτη του. Μπορεί να είναι ακόμη χειρότερος».