Ένα βαν έπεσε με ταχύτητα σε έναν διανομέα φαγητού που οδηγούσε μηχανάκι στα Χανιά, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/04), κατά τις 15:30. Μετά το τροχαίο ατύχημα, ο οδηγός του βαν δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον διανομέα, αντιθέτως επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Στη συνέχεια, αυτοκίνητο που βρίσκεται στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας σταματά, με τον συνοδηγό να τρέχει προς την κατεύθυνση του διανομέα για να παράσχει βοήθεια. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, καταδίωξαν με τα αυτοκίνητά τους τον ασυνείδητο οδηγό και τον ακινητοποίησαν μέσα σε μερικά μέτρα.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματία διανομέα και να τον διεκόμισε στο νοσοκομείο Χανίων.

Με δόλο το τροχαίο στα Χανιά;

Ενδεχομένως το τροχαίο ατύχημα να ήταν στοχευμένο αφού στον 46χρονο οδηγό του Ι.Χ. που χτύπησε το μηχανάκι του διανομέα, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και θα οδηγηθεί, την Πέμπτη (20/04), σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Ακόμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, τα νέα είναι ευχάριστα για τον 53χρονο διανομέα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά, όπως φαίνεται, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Τέλος, μεταξύ του οδηγού του οχήματος και του διανομέα φαίνεται να υπάρχει διαμάχη για μια παλιά προσωπική τους υπόθεση, η οποία αποκαλύφθηκε πριν από περίπου μισό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα εξετάζουν και οι Αρχές και θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις για να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Photo credits: flashnews.gr