Ένα «εορταστικό δώρο» έκανε σήμερα η ΑΑΔΕ, η οποία πραγματοποίησε την χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοίρασε πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.

Από την κλήρωση αυτή της ΑΑΔΕ, 12 υπερ-τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Το ποσό που θα λάβουν θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης κληρώθηκαν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία για τις συναλλαγές Νοεμβρίου μέσα από την παρακάτω διεύθυνση. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο, να επιλέξετε την κατηγορία «Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί» και να εισάγετε κωδικούς Taxisnet όταν ζητηθεί.

Επιλέγετε το «Δημόσιες Κληρώσεις (Α 1004/2022) από την ενότητα Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί» και πατάτε «εκτύπωση». Στο pdf που θα ανοίξει θα κοιτάξετε αν εμφανίζει κάποιον αριθμό στο «λαχνός που κερδίζει». Αν η ένδειξη είναι μηδέν («0») τότε δεν έχετε κερδίσει.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς.

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.