Προσωπική υπόθεση έχει γίνει πλέον η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό, με τον γνωστό ποινικολόγο να βγάζει τον γηπεδικό του εαυτό στη σημερινή δικάσιμο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το τελευταίο επεισόδιο της κόντρας είχε μπόλικο υβρεολόγιο, της χυδαιότερης μορφής, καθώς ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από δημοσιογράφου του Κουσουλού να τον προειδοποιήσει πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα αν γράψει ξανά τίποτε για τον ίδιο.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάκης βρίσκοταν με το μικρόφωνο ανά χείρας έξω από την αίθουσα δικαστηρίου και τη στιγμή που πλησίασε τον Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος βγήκε εκτός εαυτού και μίλησε με πολύ ακατάλληλο λεξιλόγιο για τον Πέτρο Κουσουλό, επιρρίπτοντας του ευθύνες για το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι στη φυλακή.

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια. Βρήκατε μια αθώα γυναίκα και τη στείλατε στη φυλακή!».

Λίγο νωρίτερα, το σόου που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του, περιελάμβανε «στολισμό» για τον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο είχε νέο χαρακτηρισμό μετά το «κλαρινογαμπρός» που είπε στις αρχές της εβδομάδας.

«Πάλη υπάρχει όταν παλεύουν κάποιοι. Νομίζω εδώ είναι άνισος ο αγώνας. Θα ήταν σαν στημένο παιχνίδι. Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές, ότι δήθεν αυτός ο μόσχος ο σιτευτός είναι η αιτία που η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Η προηγούμενη δικάσιμος τα αναίρεσε όλα αυτά, αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή και την ήθελε πάρα πολύ. Ακόμα και μετά τον θάνατο του παιδιού, της Τζωρτζίνας, της έστελνε ερωτικά μηνύματα. Της έκανε ερωτικές προτάσεις και της πρότεινε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που τον διήγειραν. Φανταστείτε έχει πεθάνει το παιδί τους, και αυτός στέλνει ερωτικά μηνύματα».