Σάστισαν όλοι με το αστείο Vladimir Putin για έναν «πλαστικό κώλο» σε μαθητές σχολείου. Τα παιδιά δεν γέλασαν, αντιθέτως ένιωσαν εξαιρετικά άβολα με το σχόλιο του Ρώσου ηγέτη για την ζωή.

Συγκεκριμένα, τους είπε -προσπαθώντας να τους δώσει ένα μάθημα για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως ενήλικες: «Πρέπει να έχετε κίνητρο για να πετύχετε τον στόχο σας. Και φυσικά, σκληρή δουλειά. Όλα αυτά μαζί είναι πολύ σημαντικά.

»Η σκληρή δουλειά από μόνη της είναι ένα ταλέντο. Συγχωρέσατε με που θα το πω αλλά δεν είναι ένας… πλαστικός κώλος. Είναι ταλέντο να αναγκάζεις τον εαυτό σου να δουλεύει και να μπορείς να το κάνεις παραγωγικά».

Μάλιστα, στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται ο Putin να ξεσπά σε γέλια με τον όρο «πλαστικός κώλος» με το ακροατήριο να παραμένει σιωπηλό. Ωστόσο, το διαδίκτυο σάστισε με τη δήλωσή του.

Δείτε επίσης: Vladimir Putin: Είναι άραγε τόσο εμφανή τα σημάδια για την υγεία του ή τα ΜΜΕ ασχολούνται με κάτι που δεν υπάρχει; | intronews.gr

Ακόμη, σύμφωνα με την Daily Mail, o Putin, στην προσπάθειά του να μην κολλήσει κορωνοϊό – δεδομένου ότι αντιμετωπίζει, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, διάφορα προβλήματα υγείας – απαίτησε να παραμείνουν σε καραντίνα τα παιδιά για δύο εβδομάδες, προτού τα επισκεφθεί, εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων στην Ρωσία.

Όσο για την επίσκεψη, εκτός από το γεγονός ότι παρέδωσε ένα διαστρεβλωμένο μάθημα ιστορίας στους μαθητές, αναφέροντας πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα έπρεπε να είναι μία χώρα, ο Πούτιν τους έκανε διάλεξη για τη σημασία της πειθαρχίας.

Η δημοσιογράφος Έλενα Ρικόβτσεβα δήλωσε: «Θεός φυλάξοι – αυτά λέει στα παιδιά ενός σχολείου σε μια συζήτηση για τα σημαντικά θέματα στο Καλίνινγκραντ; Τι είδους χάος επικρατεί στο μυαλό του; Κάποιος να θεραπεύσει αυτό τον πρόεδρο! » ενώ ο πολιτικός επιστήμονας Φιοντόρ Κρασενίκφ, βάφτισε τον Πούτιν «Κύριο Λαστιχένιο Πισινό».

Τι εννοούσε ο Putin με αυτήν την περίεργη δήλωση; Μάλλον ήθελε να δώσει στα παιδιά να καταλάβουν πως είναι σημαντικό να έχουν πρότυπα όπως ο Βιάτσεσλαβ Μολότοφ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις υπογραφές σε εντολές μαζικών εκτελέσεων την εποχή του Στάλιν. Ο ίδιος, είχε λάβει το παρατσούκλι «Stone Arse» (=σιδερένιος κώλος) για την ικανότητά του να εργάζεται ασταμάτητα για 20 ώρες την ημέρα.