Μια όμορφη αστυνομικός δεν μπορεί να αφήσει κανέναν άντρα ασυγκίνητο. Και η Diana Ramirez μαγνητίζει τόσο τα βλέμματα στην χώρα της, όσο και στο Instagram, εκεί όπου ανεβάζει φωτογραφίες της με τη στολή, αποκτώντας πολλούς θαυμαστές.

Η ίδια εργάζεται ως αστυνομικός στην Κολομβία, μια χώρα που έχει μεγάλη εγκληματικότητα και δη στους δρόμους του Μεντενίν, που κάποτε θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη.

Η Ramirez ανακηρύχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου», αλλά παρά τις σέξι φωτογραφίες της είπε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την καθημερινή της δουλειά και να γίνει μοντέλο ή influencer.

Diana Ramirez

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο JamPress «αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι» και πρόσθεσε πως «οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα».

Πάντως, μπορεί να μην την ενδιαφέρει να γίνει η επόμενη influencer της Κολομβίας, ωστόσο για το Instagram έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται αφού την ακολουθούν περισσότεροι από 393.000 χρήστες.

Επιπλέον, προτάθηκε στα βραβεία Instafest για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική Influencer της χρονιάς. Τα εν λόγω βραβεία έχουν στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.

«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας».

Diana Ramirez

Όπως καταλαβαίνετε, τα σχόλια των ανδρών είναι πολλά κάτω από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως δεν είναι μόνο η ομορφιά που την κάνει γοητευτική αλλά και το γεγονός ότι θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους συμπολίτες της.

Διαβάστε ακόμη: Emily Ratajkowski και Julia Fox εξακολουθούν να στηρίζουν την Amber Heard: «Είναι άθλιο που την παρουσίασαν ως μια υστερική»