Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί η χώρα μας από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε μετωπικά με την επιβατική Intercity 62, στα Τέμπη, με αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη να τραυματιστούν. Οι πρώτες κηδείες των θυμάτων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε κλίμα οδύνης με τους συγγενείς και φίλους να μην μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν τους αγαπημένους τους. Στο μοιραίο δρομολόγιο, επέβαιναν άτομα νεαρής ηλικίας, που επέστρεφαν από τους εορτασμούς της Καθαράς Δευτέρας.

Οι δύο μηχανοδηγοί που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους

Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ο 32χρονος Δημήτρης Μασσάλης. Μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωη του. Ο 32χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του, τον αδερφό του καθώς και τη σύντροφό του Κατερίνα.

”Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ”

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα social media καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 32χρονο σύντροφό της. «Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. Τόσο στοργικός, ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερος μου φίλος. Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Παράλληλα δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες του 32χρονου – σε άλλες είναι μόνος και σε άλλες μαζί της – στις οποίες γράφει τις ακόλουθες λεζάντες: «Ο καλύτερος φίλος…», «ο άντρας μου…», «ο σύντροφός μου…», «ο μηχανοδηγός μου…», «ο μηχανόβιός μου…», «τόσο στοργικός». Ακόμη έχει αναρτήσει δύο stories σε μαύρο φόντο. Στο πρώτο έχει την 1η Μαρτίου 2023 – ημέρα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος – και στο δεύτερο γράφει «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…»

Τέμπη
Τέμπη

Ο 32χρονος ήταν τελειόφοιτος της Σχολής Μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πτυχιούχος του ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Μηχανολογίας. Ο ίδιος ζούσε με τους δικούς στην Αθήνα και ήταν, σύμφωνα με τους φίλους του, το παιδί της παρέας

Τέμπη

Επίμονος και πεισματάρης με τη δουλειά του, έδειχνε μεγάλη αφοσίωση και προσήλωση στα καθήκοντά του, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλους συναδέλφους του.

Ο δεύτερος μηχανοδηγός, Νίκος Ναλμπάντης

Ο δεύτερος μηχανοδηγός που σκοτώθηκε κατά τη μοιραία σύγκρουση είναι ο Νίκος Ναλμπάντης, ο οποίος ταξίδευε με το τρένο ως επιβάτης. Ο 27χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, με τους δικούς του ανθρώπους να βρίσκονται σε σοκ και να μη μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν από κοντά τους τον γιο τους.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύντροφός του με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω…».

Τέμπη

Ο κουμπάρος του Νίκου Ναλμπάντη, μίλησε στην τηλεόραση του Mega, για τον χαρακτήρα του άτυχου άνδρα αλλά και για τον πατέρα του, που βρίσκεται σε φυλακή της Τουρκίας και περιμένει άδεια για να κηδέψει τον γιο του.

«Η μητέρα του είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, ο πατέρας του που μιλήσαμε είναι χάλια, περιμένει τι θα γίνει, το αν θα έρθει, αν θα του επιτρέψουμε να έρθει, αν θα του δώσουν μία άδεια για να μπορέσει να έρθει να κηδέψει το παιδί του όπως πρέπει». Ενώ συμπλήρωσε πως με την σύντροφό του έκαναν σχέδια για να παντρευτούν. «Όλα πήγαιναν πολύ καλά, είχαν πρόγραμμα να παντρευτούν. Ο Νίκος ήταν πάντα με το χαμόγελο. Λίγοι άνθρωποί έχουν δει τον Νίκο με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να χαμογελάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.